Povezane vesti
Francuska šalje 3.000 nastavnika u škole sa manjkom kadra
Euronews pre 2 dana
Francuski ministar obrazovanja Eduar Žefre najavio je da će 3.000 profesora biti upućeno u školske ustanove koje se smatraju "problematičnim" zbog nedostatka nastavnog kadra. "Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao k ao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar gostujući na… »
Pobuna učenika probudila ministra: Najavio dolazak 3.000 profesora u škole gde nedostaju kadrovi
NIN pre 2 dana
Francuski ministar obrazovanja Eduar Žefre najavio je da će 3.000 profesora biti upućeno u školske ustanove koje se smatraju "problematičnim" zbog nedostatka nastavnog kadra. "Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar gostujući na… »
Protesti u Francuskoj: Ministar prosvete najavio dolazak 3.000 profesora u škole gde nedostaju kadrovi
Newsmax Balkans pre 2 dana
"Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar Žefre gostujući na kanalu TF1. Prema njegovim rečima, postoji oko 500 gimnazija u kojima je situacija veoma teška. On je najavio da će ovlastiti rektore da zapošljavaju više kadrova nego što… »
Francuski ministar najavio hitno raspoređivanje 3.000 profesora u škole
Politika pre 2 dana
Francuski ministar obrazovanja Eduar Žefre najavio je da će 3.000 profesora biti upućeno u školske ustanove koje se smatraju „problematičnim” zbog nedostatka nastavnog kadra. „Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka”, kazao je ministar gostujući na… »
Veliki protesti u Francuskoj: Ministar prosvete najavljuje dolazak 3.000 profesora u škole, sindikati pozivaju na štrajk
Insajder pre 2 dana
Foto: Tanjug, AP Photo/Jeremias Gonzalez "Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar gostujući na kanalu TF1. Prema njegovim rečima, postoji oko 500 gimnazija u kojima je situacija veoma teška. On je najavio da će ovlastiti rektore da… »
Vesti dana »
Najmanje 12 poginulih i više od 300 povređenih u napadu Huta na aerodrom u Rijadu
Insajder pre 48 minutajoš 19 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini U noćašnjem ruskom napadu dronovima na Dnjepar povređene četiri osobe
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
SAD pokrenule istragu protiv ABC-a, CBS-a, CNN-a, NBC-a i Foks njuza zbog mogućeg kršenja antimonopolskih zakona
Euronews pre 23 minutajoš 5 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih