Povezane vesti

Francuska šalje 3.000 nastavnika u škole sa manjkom kadra

Francuska šalje 3.000 nastavnika u škole sa manjkom kadra

Euronews pre 2 dana
Francuski ministar obrazovanja Eduar Žefre najavio je da će 3.000 profesora biti upućeno u školske ustanove koje se smatraju "problematičnim" zbog nedostatka nastavnog kadra. "Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao k ao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar gostujući na… »
Pobuna učenika probudila ministra: Najavio dolazak 3.000 profesora u škole gde nedostaju kadrovi

Pobuna učenika probudila ministra: Najavio dolazak 3.000 profesora u škole gde nedostaju kadrovi

NIN pre 2 dana
Francuski ministar obrazovanja Eduar Žefre najavio je da će 3.000 profesora biti upućeno u školske ustanove koje se smatraju "problematičnim" zbog nedostatka nastavnog kadra. "Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar gostujući na… »
Protesti u Francuskoj: Ministar prosvete najavio dolazak 3.000 profesora u škole gde nedostaju kadrovi

Protesti u Francuskoj: Ministar prosvete najavio dolazak 3.000 profesora u škole gde nedostaju kadrovi

Newsmax Balkans pre 2 dana
"Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar Žefre gostujući na kanalu TF1. Prema njegovim rečima, postoji oko 500 gimnazija u kojima je situacija veoma teška. On je najavio da će ovlastiti rektore da zapošljavaju više kadrova nego što… »
Francuski ministar najavio hitno raspoređivanje 3.000 profesora u škole

Francuski ministar najavio hitno raspoređivanje 3.000 profesora u škole

Politika pre 2 dana
Francuski ministar obrazovanja Eduar Žefre najavio je da će 3.000 profesora biti upućeno u školske ustanove koje se smatraju „problematičnim” zbog nedostatka nastavnog kadra. „Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka”, kazao je ministar gostujući na… »
Veliki protesti u Francuskoj: Ministar prosvete najavljuje dolazak 3.000 profesora u škole, sindikati pozivaju na štrajk

Veliki protesti u Francuskoj: Ministar prosvete najavljuje dolazak 3.000 profesora u škole, sindikati pozivaju na štrajk

Insajder pre 2 dana
Foto: Tanjug, AP Photo/Jeremias Gonzalez "Zahvaljujući softveru koji sam zatražio pre godinu dana, uspeli smo na početku ove godine da identifikujemo ustanove koje se nalaze u situacijama koje bih okarakterisao kao veoma problematične. Nastavnici će biti raspoređeni u periodu između petka i utorka", kazao je ministar gostujući na kanalu TF1. Prema njegovim rečima, postoji oko 500 gimnazija u kojima je situacija veoma teška. On je najavio da će ovlastiti rektore da… »

Vesti dana »