Povezane vesti

Lebron bez promašaja, Jović solidan u pobedi Majamija

Lebron bez promašaja, Jović solidan u pobedi Majamija

Sport klub pre 2 dana
Pobede su zabeležili Bruklin, Majami, Lejkersi, Boston, Vašington i Atlanta. Premijera Lebrona Džejmsa u dresu Siksersa raspaljuje maštu navijačima. Iako je u pitanju predsezonska utakmica, iako je Filadelfija doživela poraz u Bruklinu 114:108, sasvim zadovoljavajuće izdanje najboljeg NBA strelca svih vremena. King Džejms je za 18 minuta postigao 10 poena i to bez promašaja. Doduše, samo je jednom šutnuo iz igre, a ostalih osam poena postigao je sa linije slobodnih… »
Jović solidan u pobedi Majamija, Lebron bez promašaja na debiju za Filadelfiju

Jović solidan u pobedi Majamija, Lebron bez promašaja na debiju za Filadelfiju

Nova pre 1 dan
Ipak, u centru pažnje bila je premijera Lebrona Džejmsa u dresu Filadelfije. Iako su Siksersi pretrpeli poraz u Bruklinu (114:108), navijači mogu biti zadovoljni onim što je prikazao najbolji strelac u istoriji lige. Džejms je za 18 minuta na parketu upisao 10 poena bez promašaja iz igre (1/1), uz osam pogođenih penala, pet asistencija, četiri skoka i jednu ukradenu loptu. U timu Bruklina istakao se Džulijus Rendl sa 14 poena i šest skokova, dok je kod Siksersa… »
Džejms debitovao za Filu - šutnuo jednom iz igre VIDEO

Džejms debitovao za Filu - šutnuo jednom iz igre VIDEO

B92 pre 2 dana
Fila je poražena 114:108, a 41-godišnji as je za 18 minuta ubacio 10 poena, od toga osam sa linije penala (iz osam pokušaja), a ubacio je i dva poena iz igre, iz jednog šuta. U statističke kolone uneo je i četiri skoka i pet asistencija. Igrao je samo prvo poluvreme. Dok je bio u igri, Fila je bila u plusu deset poena. "Mislim, malo je drugačije. Očito, igram za novi tim, ali košarka je košarka, utakmica je utakmica... Srećan sam što sam upisao minute sa momcima sa… »
VIDEO Lebron "pocepao" odbranu na debiju u Filadelfiji: Svi gledali u njega, a onda usledila magija

VIDEO Lebron "pocepao" odbranu na debiju u Filadelfiji: Svi gledali u njega, a onda usledila magija

Nova pre 1 dan
Džejms, koji se ovog leta pridružio Filadelfiji za svoju 24. NBA sezonu, upisao je deset poena, pet asistencija i četiri skoka u prvom poluvremenu, pomogavši svom novom timu da povede sa 58:56. Lebron je imao jedno fantastično dodavanje kada je gotovo bez gledanja dobacio loptu kroz čitavu odbranu do Valdeza Dreksela Edžkomba za lagano zakucavanje. LeBron did a little bit of everything in his @sixers preseason debut! 👑 10 PTS 👑 4 REB 👑 5 AST 👑 18 MIN… »
Lebron: Mnogo promena za mene, ali košarka je košarka

Lebron: Mnogo promena za mene, ali košarka je košarka

Sport klub pre 1 dan
U pripremnoj utakmici sa Bruklinom, 41-godišnji Džejms proveo je na parketu 18 minuta u prvom poluvremenu i pogodio svih osam slobodnih bacanja. Siksersi su na pauzu otišli sa prednošću 58:56. Filadelfija je prvi put predstavila i novu startnu petorku: uz Džejmsa i Džejlena Brauna, koji su stigli ovog leta, počeli su Džoel Embid, Tajris Meksi i Vi Džej Edžkomb. „Naravno, nosio sam novi dres, ali košarka je košarka i treba je igrati na terenu. Bilo mi je drago što… »
Lebron Džejms debitovao za Filadelfiju: U 42. godini "uzeo ključeve" još jednog tima

Lebron Džejms debitovao za Filadelfiju: U 42. godini "uzeo ključeve" još jednog tima

Mondo pre 1 dan
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms debitovao je prethodne noći u novom klubu. "Kralj" je letos potpisao za Filadelfiju Seventisikserse i videćemo da li će uspeti da dođe do petog šampionskog prstena u četvrtom različitom klubu za koji je igrao, pošto je prethodno osvojio po dve titule sa Majamijem i po jednu sa Lejkersima i Klivlendom. Udružio je sada snage sa Džoelom Embidom, Tajrisom Maksijem, Vi Džej Edžkombom i Džejlenom Braunom, a prvi meč… »
Lebronove prve reči posle "malo drugačije" utakmice VIDEO

Lebronove prve reči posle "malo drugačije" utakmice VIDEO

B92 pre 1 dan
Četvorostruki NBA šampion i najbolji strelac u istoriji lige svestan je da će biti potrebno vreme da se novi tim uigra. "Naravno, ovo je veoma mali uzorak. Još pokušavamo da upoznamo jedni druge na terenu. Pokušavamo da jedni druge stavimo u najbolju poziciju za uspeh i da se što bolje dopunjujemo. Biće potrebno vreme", rekao je Džejms. Dodao je da ekipa pokušava da na utakmice prenese ono što radi tokom priprema. "Samo pokušavamo da gradimo na onome što smo radili… »
Lebron Džejms odigrao prvu utakmicu za Filadelfiju

Lebron Džejms odigrao prvu utakmicu za Filadelfiju

Radio sto plus pre 2 dana
NBA sezonu, upisao je deset poena, pet asistencija i četiri skoka u prvom poluvremenu, pomogavši svom novom timu da povede sa 58:56. Ovaj 41-godišnji košarkaš uputio je samo jedan šut iz igre za 18 minuta, ali je nad njim faul napravljen četiri puta i pogodio je svih osam slobodnih bacanja. U nastavku nije ulazio u igru, a Bruklin je na kraju slavio sa 114:108. “Nosio sam novi dres, ali košarka je košarka i sve se rešava na terenu. Bilo mi je drago što sam mogao da… »

Vesti dana »