Povezane vesti

Šta Novak Đoković najviše voli kod toga što je Novak Đoković? VIDEO

Šta Novak Đoković najviše voli kod toga što je Novak Đoković? VIDEO

B92 pre 1 dan
Srpski teniser nije mnogo razmišljao, već je odmah izdvojio činjenicu da i dalje može da se bavi onim što voli još od detinjstva. "Najbolja stvar toga što sam Novak Đoković je to što mogu da radim ono što volim i da budem uspešan u tome. Od svoje četvrte godine volim tenis i i dalje živim svoj dečački san", rekao je Đoković za "BB Tennis". Ipak, odmah je naglasio da mu je porodica podjednako važan deo života. "A naravno, i to što sam otac dva mala anđela i imam… »
Đoković otkrio šta je najbolja stvar u tome što je Novak Đoković: „I dalje živim svoj dečački san!“

Đoković otkrio šta je najbolja stvar u tome što je Novak Đoković: „I dalje živim svoj dečački san!“

Hot sport pre 1 dan
Najbolji srpski teniser nije dugo razmišljao, već je odmah izdvojio mogućnost da se i dalje bavi sportom koji voli još od najranijeg detinjstva. U razgovoru za „BB Tennis“, osvajač brojnih najvećih trofeja istakao je da mu tenis i danas predstavlja ostvarenje sna koji je počeo da živi još kao četvorogodišnjak. „Najbolja stvar toga što sam Novak Đoković je to što mogu da radim ono što volim i da budem uspešan u tome. Od svoje četvrte godine volim tenis i i dalje… »
Nole: Ja sam blagosloven, ne želim ni zbog čega da se žalim

Nole: Ja sam blagosloven, ne želim ni zbog čega da se žalim

Sport klub pre 1 dan
Zaljubio sam se u tenis kada sam još imao četiri godine. I dalje živim svoj detinjski san. Takođe je lepo biti otac dvoje predivne dece i imati tako lepu porodicu. Kada je na red došao drugi deo pitanja, Nole nije hteo da odgovori: – Ne mogu da kažem šta je najteže. Teško je to. Biram da ne odgovorim kako ne bi izgledalo da se žalim na život. Ja sam blaglosloven, to je najvažnije. Ruske kolege su pitale Đokovića i da li bi on pre deset godina razumeo samog sebe iz… »
"Blagosloven sam, ne želim da odgovorim da se ne žalim na život": Đoković otkrio gde se najviše promenio, ali o jednom pitanju…

"Blagosloven sam, ne želim da odgovorim da se ne žalim na život": Đoković otkrio gde se najviše promenio, ali o jednom pitanju…

Nova pre 1 dan
Srpski teniser je u razgovoru za ruski Jutjub kanal „BB tenis“ dobio zanimljivo pitanje – šta je najbolje, a šta najteže u tome što je Novak Đoković? Najpre je govorio o stvarima koje ga ispunjavaju, istakavši da i dalje živi san koji je imao kao četvorogodišnji dečak. „Najbolje je što radim ono što volim i što sam uspešan u tome. Zaljubio sam se u tenis kada sam imao samo četiri godine. I dalje živim svoj dečji san. Takođe, predivno je biti otac dvoje divne dece i… »

Vesti dana »