Povezane vesti

Tamara Milutinović hitno otkazala nastup zbog zdravstvenog stanja: "Dala sam sve od sebe da stanem na noge"

Tamara Milutinović hitno otkazala nastup zbog zdravstvenog stanja: "Dala sam sve od sebe da stanem na noge"

Telegraf pre 2 dana
Tamara se tim povodom obratila javnosti emotivnom porukom, ističući da joj je veoma žao što neće biti deo događaja, ali da je uprkos velikoj želji i trudu da se oporavi, primorana da odustane od nastupa. - Sa neizmernim žaljenjem sam primorana da vas obavestim da nisam u mogućnosti da se pojavim na humanitarnom koncertu u Hali sportova u Kruševcu. Dala sam sve od sebe da stanem na noge, ali u ovom trenutku sam svesna da je moje zdravstveno stanje trenutno takvo da… »
Naša pevačica hitno otkazala koncert: "Dala sam sve od sebe da stanem na noge"

Naša pevačica hitno otkazala koncert: "Dala sam sve od sebe da stanem na noge"

Nova pre 2 dana
Pevačica je podelila da zbog zdravstvenih problema neće moći da nastupa, te da će potruditi da sve nadomesti svojim prilogom. „Sa neizmernim žaljenjem sam primorana da vas obavestim da nisam u mogućnosti da se pojavim na humanitarnom koncertu u Hali sportova u Kruševcu. Dala sam sve od sebe da stanem na noge, ali u ovom trenutku sam svesna da je moje zdravstveno stanje trenutno takvo da zaista ne postoji realna šansa da dođem, a kamoli da pevam. Kako je istakla,… »
Tamari Milutinović narušeno zdravstveno stanje: Hitno otkazan koncert u Kruševcu (foto)

Tamari Milutinović narušeno zdravstveno stanje: Hitno otkazan koncert u Kruševcu (foto)

Mondo pre 2 dana
Dala sam sve od sebe da stanem na noge, ali u ovom trenutku sam svesna da je moje zdravstveno stanje trenutno takvo da zaista ne postoji realna šansa da dođem, a kamoli da pevam. Kako je istakla, soj doprinos ću dati mimo ovog koncerta", poručila je Tamara Milutinović, uz emotikon sklopljenih ruku. Pevačica Tamara Milutinović otvoreno je govorila o majčinstvu, balansiranju između karijere i porodice. Najveći deo razgovora bio je posvećen njenoj ćerki Emili i… »
Pevačica hitno otkazala nastup Narušeno joj zdravlje: "Dala sam sve od sebe da stanem na noge..."

Pevačica hitno otkazala nastup Narušeno joj zdravlje: "Dala sam sve od sebe da stanem na noge..."

Blic pre 2 dana
Pevačica je poručila da će svoj doprinos humanitarnoj akciji dati na neki drugi način. Pevačica Tamara Milutinović obratila se javnosti emotivnom porukom u kojoj je saopštila da neće moći da se pojavi na humanitarnom koncertu u Hali sportova u Kruševcu. Tamara Milutinović je istakla da je, uprkos velikoj želji i trudu da se oporavi, njeno zdravstveno stanje trenutno takvo da nije u mogućnosti da nastupi. „Sa neizmernim žaljenjem sam primorana da vas obavestim da… »

Vesti dana »

Prognoza vremena za ponedeljak i naredne dane

Prognoza vremena za ponedeljak i naredne dane

Morava info pre 1 satjoš 33 povezane
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu

Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu

Serbian News Media pre 6 satijoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića

Sutra počinje štampanje glasačkih listića

Radio 021 pre 50 minutajoš 24 povezane