Povezane vesti

Luka Dončić otvorio dušu i progovorio o ćerkama: "To je nemoguće, ne bih mogao da podnesem..."

Luka Dončić otvorio dušu i progovorio o ćerkama: "To je nemoguće, ne bih mogao da podnesem..."

Telegraf pre 2 dana
As Los Anđeles lejkersa priznao je da su mu ćerke najdublja rana i da je prošle sezone uspeo da ih vidi doslovno na samo nekoliko dana. Zvezda NBA lige otvoreno je poručila da ne zna kako će izdržati još jednu ovakvu godinu odvojen od svojih mezimica. - Nisam ih video gotovo celu sezonu i ne bih mogao da podnesem još jednu takvu sezonu. Želiš da provodiš vreme sa svojom decom svaki dan. Zato mi je prošla sezona bila jako teška. Video sam ih samo četiri ili pet dana… »
Luka Dončić otvorio dušu o raskidu i ćerkama: "To je nemoguće izdržati"

Luka Dončić otvorio dušu o raskidu i ćerkama: "To je nemoguće izdržati"

Mondo pre 2 dana
Luka je celo leto proveo sa ćerkicama Gabrijelom i Olivijom, a rastanak je bio i više nego težak. U intervjuu za " Sports Illustrated" je otkrio šta se zapravo desilo u decembru kada je došao u Sloveniju zbog rođenja druge ćerke, a potom je od devojčica bio odvojen čak četiri meseca. Jedan od najboljih evropskih košarkaša se nada da će uskoro sve biti razrešeno i kaže da ne bi mogao da izdrži još jednu takvu sezonu. Povreda, razdvojenost od ćerkica i svađa sa… »
Dončić nikad otvorenije pričao o problemima: "Ne mogu da prođem kroz još jednu takvu sezonu"

Dončić nikad otvorenije pričao o problemima: "Ne mogu da prođem kroz još jednu takvu sezonu"

Nova pre 2 dana
Slovenački as je ugostio novinara Krisa Maniksa u rodnoj Ljubljani, gde je govorio o porodičnoj drami, teškoj povredi koja je prekinula šampionske snove Lejkersa, odnosu sa Lebronom Džejmsom, ali i promenama u načinu života koje su ga dovele do vrhunske forme. Najemotivniji deo razgovora odnosio se na dešavanja iz decembra prošle godine, kada je Dončić doputovao u Sloveniju na rođenje druge ćerke Olivije. Zbog nesuglasica i verbalne rasprave sa tadašnjom verenicom… »
Dončić na ivici suza: „Ne znam kako ću izdržati još jednu sezonu!“

Dončić na ivici suza: „Ne znam kako ću izdržati još jednu sezonu!“

Hot sport pre 2 dana
Priznao je da mu razdvojenost od ćerki najteže pada i da ih je tokom prethodne sezone video svega nekoliko dana. NBA as je otvoreno govorio o bolu zbog nemogućnosti da svakodnevno provodi vreme sa svojim mezimicama. Posebno ga brine pomisao da bi mogao da prođe kroz još jednu sezonu tokom koje će biti udaljen od njih. „Nisam ih video gotovo celu sezonu i ne bih mogao da podnesem još jednu takvu sezonu. Želiš da provodiš vreme sa svojom decom svaki dan. Zato mi je… »
Dončić otvorio dušu: Ne mogu da izdržim još jednu ovakvu sezonu

Dončić otvorio dušu: Ne mogu da izdržim još jednu ovakvu sezonu

Sport klub pre 2 dana
Slovenački košarkaš, koji je postao zaštitno lice slavne NBA franšize, ugostio je novinara Krisa Maniksa u rodnoj Ljubljani, gde su razgovarali o njegovom odrastanju, karijeri i očekivanjima od nove sezone. Ipak, najemotivniji deo razgovora odnosio se na njegovu porodicu, odnosno razdvojenost od ćerki Gabrijele i Olivije. Dončić je u decembru prošle godine doputovao u Sloveniju kako bi prisustvovao rođenju druge ćerke Olivije. Međutim, došlo do nesuglasica sa… »
Luka Dončić otvorio dušu: "Ne mogu više ovako..."

Luka Dončić otvorio dušu: "Ne mogu više ovako..."

B92 pre 2 dana
U razgovoru za američki magazin "Sports Illustrated" otvoreno je govorio o porodičnoj situaciji koja je zasenila njegove sjajne partije na parketu i priznao da ne želi da ponovo prolazi kroz isti period. Iako je iza njega još jedna impresivna sezona u dresu Los Anđeles Lejkersa, sa prosekom od 33,5 poena, 7,7 skokova i 8,3 asistencije po utakmici, Dončić je otkrio da su ga privatni problemi mnogo više opterećivali nego što se moglo naslutiti na osnovu njegovih… »

Vesti dana »