Povezane vesti

Burna rasprava Dejana Šoškića i Siniše Malog u predizbornoj debati na Javnom servisu VIDEO

Burna rasprava Dejana Šoškića i Siniše Malog u predizbornoj debati na Javnom servisu VIDEO

Nova pre 9 sati
O svetskim ekonomskim izazovima i njihovom uticaju na ekonomiju Srbije, o zaradama, penzijama, potrošačkoj korpi, investicijama domaćim i inostranim, ali i šta je EXPO za srpsku ekonomiju, u toj emisiji govorili su Siniša Mali ispred liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Dejan Šoškić kao predstavnik Studentske liste "Studenti pobeđuju", Miloš Jovanović ispred Autentična desnice, te Dušan Nikezić, predstavnik liste "Evropska Srbija - Marinika Tepić - Zdravko… »
Vučić o Šoškiću: "Uništio dinar sa 80 doveo ga do 117"; "Pričaju o NIS-u, a oni su ga prodali"

Vučić o Šoškiću: "Uništio dinar sa 80 doveo ga do 117"; "Pričaju o NIS-u, a oni su ga prodali"

B92 pre 14 sati
Vučić je rekao da je sinoćna debata bila pokušaj linča Siniše Malog i cele liste. "Mora da bude tu 3 na 1. I primetio sam neke stvari koje drugi nisu. Može Siniša Mali da kaže šta hoće i o bivšem režimu i tzv. studentskoj listi, neće mnogo da se breca Šoškić. Ali onda vidite patološki slučaj kada krene da priča o njemu. Čim je Siniša krenuo da priča o njegovim lopovlucima, odmah promena", naveo je Vučić. Prema njegovim rečima, to ste mogli veoma lako da vidite,… »
Šoškić demolirao velikog lopova: Mali rasprodao fabrike a danas glumi spasioca (VIDEO)

Šoškić demolirao velikog lopova: Mali rasprodao fabrike a danas glumi spasioca (VIDEO)

Ozon press pre 17 sati
U svojoj diskusiji doveo je do besnila režimskog bankara Sinišu Malog koji je nervozno upadao u reč a na momente se toliko drao da je bilo neprijatno slušati. Posebno su ga iznervirali podaci o srpskoj privredi koji se nalaze i na sajtu Ministarstva finansija a gde se jasno vidimo da sve više zaostajemo za razvijenim svetom. — Sigurno da će biti efekta koji je teško izbeći, a to je da će rast cena energenata se odražavati onda i na inflaciju i na, praktično,… »
Siniša Mali izneo optužbe na račun Šoškića zbog poslovanja privatne firme dok je bio u NBS

Siniša Mali izneo optužbe na račun Šoškića zbog poslovanja privatne firme dok je bio u NBS

Euronews pre 18 sati
Potpredsednik GO SNS i predstavnik liste ''Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija'' Siniša Mali izjavio je danas da se, kako je rekao, kandidat za predsednika vlade na Studentskoj listi Dejan Šoškić u kampanji zalaže za borbu protiv korupcije, a da je dok je bio predsednik Saveta guvernera Narodne banke Srbije u isto vreme bio direktor i osnivač privatne firme koja je prodavala softvere bankama i osiguravajućim društvima. Mali je rekao da Šoškić kao ekonomski plan… »
Evo šta piše u papirima: Da li je ovo dokaz da je Dejan Šoškić bio u višestrukom sukobu interesa dok je vodio Narodnu banku…

Evo šta piše u papirima: Da li je ovo dokaz da je Dejan Šoškić bio u višestrukom sukobu interesa dok je vodio Narodnu banku…

Blic pre 14 sati
Mali: Šoškić kao guverner NBS bio u sukobu interesa Postoje navodi o preplitanju kadrova između CIF-a i NBS, a Šoškić je tražio mogućnost da bude guverner NBS sa nepunim radnim vremenom Potpredsednik GO SNS i predstavnik liste ''Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija'' Siniša Mali izjavio je da se, kako je rekao, kandidat za predsednika vlade na Studentskoj listi Dejan Šoškić u kampanji zalaže za borbu protiv korupcije, a da je dok je bio predsednik Saveta guvernera… »
Mali u izbornoj debati sa Šoškićem: U Srbiji nikad veći rast, a sve potvrđuju podaci Evrostata

Mali u izbornoj debati sa Šoškićem: U Srbiji nikad veći rast, a sve potvrđuju podaci Evrostata

NIN pre 18 sati
Potpredsednik GO SNS i predstavnik liste "Ujedinjena Srbija" Siniša Mali izjavio je sinoć, u predizbornoj debati na RTS-u sa kandidatom na "Studentskoj listi - Studenti pobeđuju" Dejanom Šoškićem, predstavnikom liste "Evropska Srbija" Dušanom Nikezićem i nosiocem liste "Autentična desnica" Milošem Jovanovićem, da se u Srbiji desio nikada intenzivniji ekonomski rast i razvoj nego u poslednjih nekoliko godina i da je Srbija imala kumulativnu stopu rasta realnog BDP-a… »
Mali o Šoškiću: "Najveći uništitelj dinara u istoriji, ucenjivao banke da kupuju njegove softvere"

Mali o Šoškiću: "Najveći uništitelj dinara u istoriji, ucenjivao banke da kupuju njegove softvere"

Blic pre 19 sati
Optužuje ga da je uslovljavao banke da kupuju njegov softver pod pretnjom gubitka licence, što naziva kriminalom Prema Maliju, Šoškićeva firma je prodavala softvere bankama i osiguravajućim društvima koje je on nadzirao Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali izneo je dokaze o Šoškiću i kako je uništio dinar i privredu Srbije dok je bio na vlasti. "Sinoć sam na debati na RTS-u, evo sinoć su videli građani 3 na 1 na državnoj televiziji. Ono što sam sinoć… »
Mali o Šoškiću: "Najveći uništitelj dinara u istoriji Srbije"; "Ucenjivao banke da kupuju njegove softvere"

Mali o Šoškiću: "Najveći uništitelj dinara u istoriji Srbije"; "Ucenjivao banke da kupuju njegove softvere"

B92 pre 18 sati
"Sinoć sam na debati na RTS-u, evo sinoć su videli građani 3 na 1 na državnoj televiziji... Ono što sam sinoć pokušao da ukažem, to je upravo koliki je Dejan Šoškić lopov i kriminalac. Imam i dokaze", rekao je Mali na početku obraćanja na TV Pink. "Šoškić, koji je kandidat za premijera, hteo sam da dokažem koliki je lopov. 26. marta 2009. postaje predsednik saveta guvernera. U isto vreme je Šoškić je i direktor firme Centar za investicije i finansije, i osnivač te… »
Mali o Šoškiću: "Uništio dinar i srpsku privredu, a on se obogatio"; "Ako dođe na vlast, evro ide na 200"

Mali o Šoškiću: "Uništio dinar i srpsku privredu, a on se obogatio"; "Ako dođe na vlast, evro ide na 200"

B92 pre 15 sati
O sinoćnjem duelu na RTS-u, Mali ističe kako govore da je Vučić diktator, a sinoćnji duel to demantuje. "Meni je važno da su ljudi videli da se borimo, da imamo ideje, planove, rezultate", naveo je Mali. O izjavi Šoškića da će ga tužiti, Mali kaže da ga je pitao da li je u isto vreme bio predsednik Saveta guvernera i direktor i suvlasnik privatne firme. "Šoškić je bio monetarna politika. Nikezić i Đilas fiskalna politika. Oni bi da se to zaboravi. Rezultat te… »

Vesti dana »