Povezane vesti
"Nisam dobro!" Vlada iz Magla benda o paklu kroz koji je prošao: "Pobegao sam u alkohol, nisam video izlaz"
Telegraf pre 12 sati
U iskrenoj ispovesti otkrio je koliko mu je rastanak teško pao, ali i kako se u jednom trenutku okrenuo alkoholu pokušavajući da pobegne od stvarnosti. Vladan, koji sa Jovanom ima ćerku, priznao je da je prolazio kroz fazu u kojoj mu povratak kući nije donosio sreću, već su mu jedinu utehu predstavljali trenuci provedeni sa detetom. Kako je ispričao, sve se dešavalo u periodu nakon pandemije koronavirusa, koji je za mnoge bio izuzetno težak. - Da. Ja sam to prošao… »
Vlada iz Magla benda se razveo drugi put, a ovako je govorio o krahu prvog braka: „Pobegao sam u alkohol jer nisam video izlaz“…
Nova pre 7 sati
Pevač je svojevremeno iskreno govorio o teškom životnom periodu kroz koji je prolazio, priznajući da je došao do tačke kada nije pronalazio sreću ni u povratku kući, dok mu je najveću utehu pružalo vreme provedeno sa ćerkom. Dodatno emotivno opterećenje usledilo je nakon pandemije koronavirusa, tokom koje je izgubio drage ljude, što je ostavilo dubok trag na njegovo psihičko stanje. - Da. Ja sam to prošao jer sam želeo da prođem. Imao sam fazu i pred taj… »
"Nisam dobro, pobegao sam u alkohol": Svi bruje o razvodu Vlade Magle, a ne znaju kakav pakao je prolazio
Mondo pre 10 sati
Pogledajte kako je Marija izgledala na njegovom koncertu u Sava Centru: Iza sebe ima težak životni period, a o emotivnim problemima i razvodu od bivše supruge Jovane Jocić nedavno je govorio bez ulepšavanja. Vladan, koji sa Jovanom ima ćerku, priznao je da je prolazio kroz fazu u kojoj mu povratak kući nije donosio sreću, već su mu jedinu utehu predstavljali trenuci provedeni sa detetom. Kako je ispričao, sve se dešavalo u periodu nakon pandemije koronavirusa, koji… »
"Nije mi bilo pomoći! Otišao sam kod psihijatra i rekao - NISAM DOBRO" Vlada iz Magla benda o teškom periodu kroz koji je…
Blic pre 13 sati
Vreme je provodio u kafani, s raznim ljudima, ali je svestan svojih postupaka i naučio mnogo iz tog iskustva. Vladan Savić, pevač iz "Magla benda", bio je nedavno gost u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović". On je tada govorio o razvodu od Jovane Jocić sa kojom ima ćerku, a tokom jučerašnjeg dana je potvrđeno da se razveo i od druge supruge Marije sa kojom je bio u braku dve godi. Kako je Vladan Savić tada otkrio, razvod od Jovane mu je veoma teško… »
Vesti dana »
Marko Rubio: SAD uvode sankcije Međunarodnom krivičnom sudu
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 22 povezane
Đurić o pritiscima na nezavisne medije: Neko je nezadovoljan što već nisu uspeli da vam potpuno promene uređivačku politiku
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih