Povezane vesti
Put glasačkog listića: Od kutije do izborne komisije
Danas pre 1 dan
Ja sam beli papir i ovo je priča o meni. Neću zadugo biti ‘go’, na meni će biti ispisane reči od kojih će zavisiti sudbina neke zemlje u narednim godinama. Da, zato se i pravim važan. Dok mogu, jer ćete uskoro pisati po meni, a onda me savijati i ubacivati u kutije. Uskoro me šalju u štampariju da me oboje i po mom ‘licu’ ispišu izborne liste. Većina vas će zaokružiti neku od njih, neko neće napisati ništa, a neki će po meni crtati razne čiča gliše ili neke poruke.… »
Južne vesti pre 1 dan
EPA Ja sam beli papir i ovo je priča o meni. Neću zadugo biti ‘go’, na meni će biti ispisane reči od kojih će zavisiti sudbina neke zemlje u narednim godinama. Da, zato se i pravim važan. Dok mogu, jer ćete uskoro pisati po meni, a onda me savijati i ubacivati u kutije. Uskoro me šalju u štampariju da me oboje i po mom ‘licu’ ispišu izborne liste. Većina vas će zaokružiti neku od njih, neko neće napisati ništa, a neki će po meni crtati razne čiča gliše ili neke… »
Radio 021 pre 1 dan
EPA Ja sam beli papir i ovo je priča o meni. Neću zadugo biti 'go', na meni će biti ispisane reči od kojih će zavisiti sudbina neke zemlje u narednim godinama. Da, zato se i pravim važan. Dok mogu, jer ćete uskoro pisati po meni, a onda me savijati i ubacivati u kutije. Uskoro me šalju u štampariju da me oboje i po mom 'licu' ispišu izborne liste. Većina vas će zaokružiti neku od njih, neko neće napisati ništa, a neki će po meni crtati razne čiča gliše ili neke… »
Vesti dana »
Saudijci objavili koje nacionalnosti su žrtve jezivog masakra na aerodromu: Krv na sve strane, aerodrom potpuno blokiran, šire se jezivi snimci (video foto)
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih
Ruski dizel ponovo na svetskom tržištu – Trampov potez obara cene ili produbljuje jaz sa Evropom
RTS pre 4 minutajoš 19 povezanih
Tramp uzvraća udarac medijima: Pokrenuta istraga protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a!
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih