Povezane vesti

Novak Đoković: "Evo, biću iskren, iznenadio sam i samog sebe."

Novak Đoković: "Evo, biću iskren, iznenadio sam i samog sebe."

Mondo pre 23 sata
Osvojio je sedmu titulu u Pekingu i popravio svoj skor na 34:0 u prestonici Kine, gde je sa nepunih 40 godina redom rušio Boržesa, Bua, Zvereva, pa Danila Medvedeva i Aleksa de Minora, s tim da poslednja dva meča nisu ni završena; jedan zbog diskvalifikacije, drugi zbog povrede. Na stranu pobede i statistika, koji su zaista impresivni, ono što je najpozitivnije za Đokovića je da je u Pekingu igrao kao pre nekoliko godina. Skoro kao u najboljim danima. Fokusirano,… »
Medvedev je ismevao Đokovića i sad znamo zašto: Diskvalifikacija je samo posledica

Medvedev je ismevao Đokovića i sad znamo zašto: Diskvalifikacija je samo posledica

Mondo pre 1 dan
Zbog toga su sudija i supervizor doneli odluku da Medvedeva diskvalifikuju pri rezultatu 7:6, 5:3 za Đokovića, što će za posledicu imati i neke druge sankcije po ruskog tenisera. Između ostalog, ostao je bez osvojenih bodova i novca na turniru u Pekingu. Šta se desilo sa Medvedevim i zašto je tako besno reagovao? Bila je to frustracija zbog savršene igre Novaka Đokovića, a koja se prvo ispoljavala imitiranjem srpskog tenisera, što je sigurno i Nole primetio na… »
Medvedev: Nisam znao šta da radim protiv Đokovića

Medvedev: Nisam znao šta da radim protiv Đokovića

Sport klub pre 1 dan
Novak je zaista igrao neverovatno – rekao je Rus na konferenciji za medije u Šangaju.- Igrao sam mnogo mečeva protiv njega, neke bolje, neke gore. Ako sa tog aspekta gledamo, ovaj susret bih uporedio sa najboljima, kada takođe nisam znao šta da radim. Meč nije završen zbog diskvalifikacije Medvedeva, ali je on priznao da je bio nadigran: – Sve što mi je bilo ostalo bilo je da se borim, ali je on na kraju bio veoma blizu pobedi – podsetio je da je Đoković servirao… »
"Novak je igrao neki ludi tenis, nisam znao šta da radim": Medvedev ismevao Đokovića, pa objasnio zbog čega i dao detalje…

"Novak je igrao neki ludi tenis, nisam znao šta da radim": Medvedev ismevao Đokovića, pa objasnio zbog čega i dao detalje…

Nova pre 1 dan
Ruski teniser je pri rezultatu 7:6, 5:3 za Đokovića lopticom pogodio gledaoca na tribinama, posle čega su sudija i supervizor odlučili da ga diskvalifikuju. Osim što je ostao bez prilike da završi meč, Medvedev je izgubio i sve bodove i novčanu nagradu koje je zaradio na turniru. Ipak, nekoliko dana kasnije, Rus je u razgovoru za „Bolše!“ priznao koliko mu je teško bilo da se suprotstavi Đokoviću, koji je igrao na izuzetno visokom nivou. „Novak je igrao neki lud… »
Medvedev još jednom o meču sa Đokovićem: Bilo je fizički neprijatno

Medvedev još jednom o meču sa Đokovićem: Bilo je fizički neprijatno

Danas pre 1 dan
Medvedev je u meču visokog kvaliteta poražen u polufinalu Pekinga od Novaka Đokovića, nakon što je gubio sa 7:5, 5:3, a onda je diskvalifikovan jer je pogodio gledaoca u publici lopticom u oko. – Novak je igrao neverovatno, nisam znao šta da radim i nisam imao rešenje. Igrao sam mnogo mečeva protiv njega, neke bolje, neke gore. Ovaj duel bih svrstao u ravan sa onim najboljima, kada takođe nisam znao šta da radim – rekao je Rus na konferenciji za medije u Šangaju.… »

Vesti dana »