Povezane vesti
Prva reakcija iz Dveri: Naprendjaci pokupili ono što smo izbacili ispred kuće
Ozon press pre 1 dan
Medju izdajnicima: Aleksandar Božović Šreder U medjuvremenu se na društvenim mrežama oglasio Bratislav Simović, predsednik Gradskog odbora Dveri, koji je otkrio da nespurazumi sa Božovićem traju odavno, a da su se udaljili kada je odustao od toga da bude domaćin slave 2025.godine. Kako je rekao, naprednjaci su samo pokupili ono što su oni izbacili ispred kuće. Najavio je natavak čišćenja svojih redova, jer se pokazalo da spavača ima dosta. — Ja sam davno napravio… »
Obrt na čačanskoj političkoj sceni: Odbornik opozicije prešao u redove SNS, Stevanić poručuje - naša politika ujedinjuje i…
RINA pre 1 dan
Poverenik Gradskog odbora SNS-a u Čačku Miloš Stevanić istakao je da je povratak Božovića u stranku odgovor na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ujedinjenje i okupljanje. - Kao što znate, Aleksandar Božović pripada političkoj desnici i samim tim je blizak našoj partiji. Čačak je patriotski grad, nacionalno svestan, i on kao takav ne može podržati opciju koja forsira narativ o genocidu u Srebrenici, koja naziva generala Mladića ratnim zločincem i koja… »
Politički transfer godine: Božović iz Dveri prešao u SNS, skupštinska većina brojnija za jednog odbornika
Morava info pre 1 dan
Reč je o dosadašnjem odborniku Dveri Aleksandru Božoviću, koji će ubuduće biti zastupnik vladajuće većine u Skupštini grada Čačka. Aleksandar Božović zahvalio se bivšim saborcima iz Dveri i objasnio razloge povratka u Srpsku naprednu stranku. Kako je naveo, kada dođu teška vremena, čovek mora da se odluči gde stoji. Kako je naglasio, jedan od razloga za novi politički angažman vezan je i za lokalnu politiku. Poverenik Gradskog odbora SNS-a u Čačku Miloš Stevanić… »
Odbornik Dveri u Čačku napustio pokret i vratio se u SNS
Radio 021 pre 1 dan
Božović je rekao da je politički put započeo u Srpskoj naprednoj stranci, nastavio u Pokretu srpske omladine, pa u Dverima i da se vraća u SNS "zato što želi da bude deo politike u kojoj može konkretno da radi, da preuzme odgovornost i doprinese svojim znanjem i iskustvom". "Kada dođu teška vremena, čovek mora da se odluči gde stoji. Vraćam se u SNS jer verujem da su Srbiji sada potrebni mir, stabilnost i odgovornost, a ne još dublje podele", kazao je Božović na… »
Božović slagao Čačane, tražio promenu sistema sad se vratio u SNS
Ozon press pre 1 dan
Nekada vatreni borac protiv režima i Aleksandra Vučića, odbornik Dveri Aleksandar Božović, preleteo je danas u redove SNS. — Svoj politički put započeo sam u SNS-u, nastavio kroz omladinski aktivizam i udruženje mladih Pokret srpske omladine, ali sam značajniji deo svog političkog puta proveo u Dverima. Danas sam ponovo ovde. Kada dođu teška vremena, čovek mora da se odluči gde stoji. Za mene su Srbija, njen suverenitet, porodica, mir i stabilnost vrednosti oko… »
Odbornik Dveri odbio da učestvuje u rušenju države – „Dosta je bilo rušenja!“
Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
U momentu kada se politički sukobi zaoštravaju na ulicama, a tabloidi i lokalni moćnici vode hajke, Božović je presekao i javno poručio da se kritikom i sukobima ne postižu rezultati, već isključivo ozbiljnim radom unutar sistema. Pomoćnik gradonačelnika Čačka Miloš Stevanić predstavio je Aleksandra Božovića kao novog člana Srpske napredne stranke i pojačanje njihove odborničke grupe u Skupštini grada Čačka. Stevanić je istakao da Božović pripada političkoj desnici… »
Vesti dana »
Saudijci objavili koje nacionalnosti su žrtve jezivog masakra na aerodromu: Krv na sve strane, aerodrom potpuno blokiran, šire se jezivi snimci (video foto)
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih
Mask dokrajčio Zelenskog: Vreme je da Ukrajina pronađe novog lidera
Politika pre 18 minutajoš 19 povezanih
Stiže nam osetno zahlađenje sa padavinama: RHMZ najavljuje početak prave jeseni u celoj Srbiji
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih