Povezane vesti
Poznatoj hrvatskoj influenserki amputirana stopala i prsti na rukama, hitno se oglasila: "To je bio jedini način da mi se…
Blic pre 1 dan
Mona je podelila i da su joj stradali delovi prstiju na rukama, ali lekari nisu odlučili za amputaciju. Poznata hrvatska influenserka Mona Halar (27) proživela je izuzetno težak period tokom poslednjih nekoliko meseci zbog komplikacija nastalih nakon operacije srca. Iako je influenserka nedavno napokon izašla iz bolnice i na društvenim mrežama objavila fotografiju iz dnevne sobe gde su je iznenadili za rođendan, samo dva dana kasnije podelila je potresne vesti.… »
Slavnoj hrvatskoj influenserki amputirana stopala i prsti na rukama: Hitno se oglasila i podelila potresnu sliku
Mondo pre 1 dan
Ona se oglasila na mrežama nakon što je konačno izašla iz bolnice, i objavila fotografiju iz dnevne sobe gde su je iznenadili za rođendan. Nažalost, samo dva dana kasnije podelila je potresne vesti. Snimila se u kolicima, otkrivši je da je usled teških zdravstvenih komplikacija ostala bez oba stopala. "Ovo je moja stvarnost nakon svega što sam prošla. Na slici su moje noge, prsti na stopalima kojih više nema i rane nastale zbog komplikacija nakon operacije.… »
Vesti dana »
Saudijci objavili koje nacionalnosti su žrtve jezivog masakra na aerodromu: Krv na sve strane, aerodrom potpuno blokiran, šire se jezivi snimci (video foto)
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih
Ruski dizel ponovo na svetskom tržištu – Trampov potez obara cene ili produbljuje jaz sa Evropom
RTS pre 4 minutajoš 19 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv najvećih medijskih kuća
Sputnik pre 33 minutajoš 5 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih