Povezane vesti
Goca Lazarević briznula u plač usred emisije zbog takmičarke, nije mogla da se obuzda: Haos na Grandu
Telegraf pre 2 dana
Jedna kandidatkinja posebno je dirnula članove žirija svojom interpretacijom, a njen nastup nije ostavio ravnodušnim ni Mareta ni Gocu. Emocije su preplavile studio, a Goca nije mogla da sakrije suze. - Evo, rasplakala me je, toliko produhovljeno pevaš, toliko emocija imaš - poručila je pevačica. Ni Mare nije krio oduševljenje, pa je kandidatkinji uputio reči podrške i pohvale, poželeo joj još mnogo nastupa na velikoj sceni i jasno stavio do znanja koliko ceni njen… »
Goca Lazarević grca u suzama usred emisije: Nezapamćene scene na Grandu, ona ne dolazi sebi
Mondo pre 2 dana
Pevačica Goca Lazarević nije mogla da sakrije suze tokom njene interpretacije, ističući koliko ju je izvođenje dodirnulo. "Evo, rasplakala me je, toliko produhovljeno pevaš, toliko emocija imaš", poručila je Goca Lazarević takmičarki. Oduševljenje njenim talentom podelio je i Saša Milošević Mare, koji je kandidatkinji uputio reči podrške i poželeo joj nastavak uspešnih nastupa: "Imamo sjajnog pevača ispred nas i želim ti puno nastupa na ovoj sceni", rekao je Mare u… »
Goca Lazarević briznula u plač usred emisije, haos na Grandu: Nije mogla da se obuzda
Blic pre 2 dana
Saša Milošević Mare takođe je izrazio oduševljenje talentom i poželeo joj mnogo uspešnih nastupa. U novoj epizodi muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, studio su preplavile snažne emocije nakon što je nastup jedne kandidatkinje ostavio članove žirija bez reči. Pevačica Goca Lazarević nije mogla da sakrije suze tokom njene interpretacije, ističući koliko ju je izvođenje dodirnulo. - Evo, rasplakala me je, toliko produhovljeno pevaš, toliko emocija imaš - poručila… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
"Najgore tek dolazi"! Posle masakra na aerodromu stigla jeZIVA pretnja Huta: Saudijci udaraju, zasut i aerodrom u Jemenu, oglasili se Rusi
Blic pre 50 minutajoš 50 povezanih
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 6 satijoš 10 povezanih
Izbori se bliže, štampanje glasačkih listića počinje sutra! RIK objavio tačan broj birača, a štampaće se u 29 jezičkih varijanti
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane