Povezane vesti
„Vraćamo se u devedesete“: Novinarki prete silovanjem i vređaju je na nacionalnoj osnovi
In medija pre 1 dan
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) osudila je nove pretnje silovanjem, mizogine uvrede i vređanje na nacionalnoj osnovi upućene novinarki Bečejskog mozaika Kristini Demeter Filipčev putem društvenih mreža. Prema navodima ANEM-a, ovo je treći talas pretnji i napada u poslednjih mesec dana, koji su se intenzivirali nakon izveštavanja novinarke o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). Demeter Filipčev navodi da su pretnje i uvrede… »
ANEM osudio pretnje silovanjem i nacionalističke uvrede novinarki iz Bečeja
Radio 021 pre 1 dan
ANEM je naveo da je reč o trećem talasu pretnji i napada na novinarku u poslednjih mesec dana, koji su se intenzivirali nakon njenog izveštavanja o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). Demeter Filipčev je rekla da se pretnje uglavnom odnose na to što nije srpske nacionalnosti, kao i da se u komentarima pominju seksualno nasilje i "bacanje pod led", uz uvrede i poruke da se vrati za šporet. "Malo sam iznenađena, sve deluje pomalo nadrealno, ali ono… »
"Ponovo se prebrojavaju etnička krvna zrnca": Pretnje novinarki nakon izveštavanja o SNS
Nova pre 1 dan
Ovo je treći talas pretnji i napada u poslednjih mesec dana koji su se intenzivirali nakon izveštavanja Demeter Filipčev o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). ANEM podseća da novinari i novinarke ne smeju biti meta pretnji, uvreda i zastrašivanja zbog svog profesionalnog rada. „Svakodnevno dobijamo pretnje. Mislila sam da se u multinacionalnoj Vojvodini neće dešavati da se pretnje uglavnom odnose na to što nisam srpske nacionalnosti. Inače sam… »
ANEM osudio pretnje silovanjem i nacionalističke uvrede upućene novinarki iz Bečeja
Nedeljnik pre 1 dan
ANEM je naveo da je reč o trećem talasu pretnji i napada na novinarku u poslednjih mesec dana, koji su se intenzivirali nakon njenog izveštavanja o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). Demeter Filipčev je rekla da se pretnje uglavnom odnose na to što nije srpske nacionalnosti, kao i da se u komentarima pominju seksualno nasilje i „bacanje pod led“, uz uvrede i poruke da se vrati za šporet. „Malo sam iznenađena, sve deluje pomalo nadrealno, ali ono… »
ANEM osudio pretnje silovanjem i nacionalističke uvrede upućene novinarki iz Bečeja
Glas Zaječara pre 1 dan
ANEM je naveo da je reč o trećem talasu pretnji i napada na novinarku u poslednjih mesec dana, koji su se intenzivirali nakon njenog izveštavanja o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). Demeter Filipčev je rekla da se pretnje uglavnom odnose na to što nije srpske nacionalnosti, kao i da se u komentarima pominju seksualno nasilje i "bacanje pod led", uz uvrede i poruke da se vrati za šporet. "Malo sam iznenađena, sve deluje pomalo nadrealno, ali ono… »
ANEM ALARM: „Ponovo se prebrojavaju etnička krvna zrnca“ – pretnje novinarki nakon izveštavanja o SNS-u
Šabačke novosti pre 1 dan
Ovo je treći talas pretnji i napada u poslednjih mesec dana koji su se intenzivirali nakon izveštavanja Demeter Filipčev o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). ANEM podseća da novinari i novinarke ne smeju biti meta pretnji, uvreda i zastrašivanja zbog svog profesionalnog rada. „Svakodnevno dobijamo pretnje. Mislila sam da se u multinacionalnoj Vojvodini neće dešavati da se pretnje uglavnom odnose na to što nisam srpske nacionalnosti. Inače sam… »
N1 Info pre 1 dan
ANEM ALARM: „Ponovo se prebrojavaju etnička krvna zrnca“ – pretnje novinarki nakon izveštavanja o SNS-u“
Pravo u centar pre 1 dan
Danas pre 1 dan
ANEM je naveo da je reč o trećem talasu pretnji i napada na novinarku u poslednjih mesec dana, koji su se intenzivirali nakon njenog izveštavanja o aktivnostima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). Demeter Filipčev je rekla da se pretnje uglavnom odnose na to što nije srpske nacionalnosti, kao i da se u komentarima pominju seksualno nasilje i „bacanje pod led“, uz uvrede i poruke da se vrati za šporet. „Malo sam iznenađena, sve deluje pomalo nadrealno, ali ono… »
Vesti dana »
Saudijci objavili koje nacionalnosti su žrtve jezivog masakra na aerodromu: Krv na sve strane, aerodrom potpuno blokiran, šire se jezivi snimci (video foto)
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih
SAD pokrenule istragu protiv ABC-a, CBS-a, CNN-a, NBC-a i Foks njuza zbog mogućeg kršenja antimonopolskih zakona
Euronews pre 23 minutajoš 5 povezanih
Najmanje četiri osobe poginule u uraganu Isajas na Floridi i u Alabami, više od 868.000 korisnika bez struje
Euronews pre 38 minutajoš 7 povezanih