Povezane vesti

Dve godine skrivana smrt legendarnog Nenada Mej Deja: Srbija je danas saznala istinu

Dve godine skrivana smrt legendarnog Nenada Mej Deja: Srbija je danas saznala istinu

Telegraf pre 1 dan
Ova vest šokirala je mnoge, s obzirom na to da gotovo niko nije znao da nas je Nenad napustio pre dve godine. Gruov di-džej se oprostio od Nenada i podsetio na sve maestralne stvari koje je uradio. - Dragi moj Šone, neka ti je laka zemlja... R. I. P. Nenad Jovanović iz grupe May Day nas je napustio još pre dve godine. To je onaj momak što je otpevao refren Gruove pesme „Srce“ i još mnoge druge... Ja sam, nažalost, tek danas saznao. Sa tugom u srcu pomoliću se za… »
Dve godine skrivana smrt pevača bivše Juge: Tek sada isplivala istina, vest šokirala mnoge

Dve godine skrivana smrt pevača bivše Juge: Tek sada isplivala istina, vest šokirala mnoge

Mondo pre 8 sati
Ova vest šokirala je mnoge, s obzirom na to da gotovo niko nije znao da nas je Nenad napustio pre dve godine. Gruov di-džej se oprostio od Nenada i podsetio na sve maestralne stvari koje je uradio. - Dragi moj Šone, neka ti je laka zemlja... R. I. P. Nenad Jovanović iz grupe May Day nas je napustio još pre dve godine. To je onaj momak što je otpevao refren Gruove pesme "Srce" i još mnoge druge... Ja sam, nažalost, tek danas saznao. Sa tugom u srcu pomoliću se za… »
Tužna vest potresla muzičku scenu: Nenad Mej Dej preminuo pre dve godine, a sada je otkrivena istina

Tužna vest potresla muzičku scenu: Nenad Mej Dej preminuo pre dve godine, a sada je otkrivena istina

B92 pre 10 sati
Od legendarnog muzičara oprostio se čuveni Gruov di-džej Munja, koji je na društvenim mrežama podsetio na sve maestralne muzičke uspehe koje je Nenad ostvario tokom karijere. "Dragi moj Šone, neka ti je laka zemlja... R. I. P. Nenad Jovanović iz grupe May Day nas je napustio još pre dve godine. To je onaj momak što je otpevao refren Gruove pesme "Srce" i još mnoge druge... Ja sam, nažalost, tek danas saznao. Sa tugom u srcu pomoliću se za tebe", napisao je di-džej… »
Umro pevač Nenad Mej Dej Vest o smrti osvanula nakon dve godine, oglasio se Gruov prijatelj: "Na žalost, tek danas sam saznao"…

Umro pevač Nenad Mej Dej Vest o smrti osvanula nakon dve godine, oglasio se Gruov prijatelj: "Na žalost, tek danas sam saznao"…

Blic pre 11 sati
Vest o njegovoj smrti šokirala je mnoge obožavaoce jer niko nije znao da je pevač preminuo. Pevač Nenad Jovanović, poznatiji kao Nenad Mej Dej (May Day), koji je još 1978. godine proglašen za prvi glas bivše Jugoslavije, preminuo je pre dve godine. Ova vest tek danas je dospela u javnost i šokirala brojne poštovaoce njegove muzike, s obzirom na to da gotovo niko nije znao da nas je muzičar napustio. Od legendarnog muzičara oprostio se čuveni Gruov di-džej Munja,… »

Vesti dana »