Povezane vesti
Razapet donji veš na drveću u Priboju: Meštani šokirani - plašimo se da nije u pitanju neki sektaški čin, ovo su slike sa lice…
RINA pre 1 dan
Priboj - Neobičan prizor zatekao je stanovnike Priboja kada su u žbunju na stanici Bistrica po drveću videli raširen ženski donji veš. - Nikada ovo ranije nismo videli, veš nije samo bačen na grane u smislu da ga je neko zaboravio, već je namenski okačen i raširen na drveću, kaže za RINU jedan od građana. Oni se plaše da možda nije u pitanju neki sektaški ritual. - Razumeli bi mi da je ovde u pitanju neki egzibicionizam, ali ovo sve kako nam izgleda malo nas plaši,… »
Razapet donji veš na drveću, meštani šokirani: "Plašimo se da nije u pitanju sekta" FOTO
B92 pre 1 dan
"Nikada ovo ranije nismo videli, veš nije samo bačen na grane u smislu da ga je neko zaboravio, već je namenski okačen i raširen na granama", kaže za RINU jedan od građana. Oni se plaše da možda nije u pitanju neki sektaški ritual. Razumeli bi mi da je ovde u pitanju neki egzibicionizam, ali ovo sve kako nam izgleda malo nas plaši, dodaje naš sagovornici. Nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen nadležnim organima.… »
Razapet donji veš na drveću u Priboju: Meštani šokirani – plašimo se da nije u pitanju neki sektaški čin, ovo su slike sa lice…
Užice oglasna tabla pre 1 dan
Neobičan prizor zatekao je stanovnike Priboja kada su u žbunju na stanici Bistrica po drveću videli raširen ženski donji veš. – Nikada ovo ranije nismo videli, veš nije samo bačen na grane u smislu da ga je neko zaboravio, već je namenski okačen i raširen na drveću, kaže za RINU jedan od građana. Oni se plaše da možda nije u pitanju neki sektaški ritual. – Razumeli bi mi da je ovde u pitanju neki egzibicionizam, ali ovo sve kako nam izgleda malo nas plaši, dodaju… »
(Foto) Pribojčani u šoku, plaše se da je u pitanju neki sektaški ritual Razapet donji veš na drveću uznemirio meštane: Nikada…
Dnevnik pre 1 dan
Nikada ovo ranije nismo videli, veš nije samo bačen na grane u smislu da ga je neko zaboravio, već je namenski okačen i raširen na drveću, kaže za RINU jedan od građana. Oni se plaše da možda nije u pitanju neki sektaški ritual. Razumeli bismo mi da je ovde u pitanju neki egzibicionizam, ali ovo sve kako nam izgleda malo nas plaši, dodaju naš sagovornici. Nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen nadležnim organima.… »
Meštani Priboja šokirani prizorom koji su zatekli na drveću: "Plašimo se da nije u pitanju neki sektaški čin"
Telegraf pre 1 dan
Neobičan prizor zatekao je stanovnike Priboja kada su na stanici Bistrica po drveću videli raširem ženski donji veš: "Nikada ovo ranije nismo videli, veš nije samo bačen na grane u smislu da ga je neko zaboravio, već je namenski okačen i raširen na granama", kaže za RINU jedan od građana. Oni se plaše da možda nije u pitanju neki sektaški ritual. "Razumeli bismo mi da je ovde u pitanju neki egzibicionizam, ali ovo sve kako nam izgleda malo nas plaši", dodaju… »
(Foto) razapet donji veš na drveću: Misterija u Priboju, meštani šokirani: Plašimo se da nije u pitanju neki sektaški čin…
Blic pre 1 dan
Građani su zabrinuti i sumnjaju na mogućnost sektaškog rituala Nije poznato da li je slučaj prijavljen nadležnim organima Neobičan prizor zatekao je stanovnike Priboja kada su u žbunju na stanici Bistrica po drveću videli raširen ženski donji veš: - Nikada ovo ranije nismo videli, veš nije samo bačen na grane u smislu da ga je neko zaboravio, već je namenski okačen i raširen na granama - kaže za RINU jedan od građana. Oni se plaše da možda nije u pitanju neki… »
Vesti dana »
Preminuo gradonačelnik Subotice Stevan Bakić u 60. godini
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 11 povezanih
Rusija ukida zabranu izvoza dizela posle dogovora sa SAD: Naftne kompanije već ugovaraju isporuke
Euronews pre 34 minutajoš 106 povezanih
Vraća se Kristijano Ronaldo? Javio se predsednik Saveza i otkrio kako stoje stvari
Telegraf pre 39 minutajoš 23 povezane