Povezane vesti
Dudić nahvalio Rijeru: „Posle utakmice protiv njega postao sam bolji trener!“
Hot sport pre 1 dan
Jedan od najzanimljivijih susreta 11. kola Superlige Srbije biće odigran u subotu od 19 časova, kada će Radnički 1923 u Kragujevcu ugostiti Crvenu zvezdu. Trećeplasirani domaćin dočekuje aktuelnog šampiona i lidera prvenstva, a trener Šumadinaca Feđa Dudić pred ovaj duel posebno je govorio o svom kolegi Albertu Rijeri. Njih dvojica već su imali priliku da odmere snage u Sloveniji, kada su Maribor i Celje odigrali nerešeno 3:3. Dudić priznaje da je upravo taj susret… »
Albert Rijera: "E, tu me Feđa Dudić pobeđuje, bolji je od mene"
Mondo pre 1 dan
Njih dvojica već se poznaju i imaju formirano mišljenje jedan o drugom - o tome je Španac govorio pred meč, nakon što je najavio utakmicu. Po rečima španskog stručnjaka, Radnički iz Kragujevca u jednom elementu je najbolji tim lige, a Crvena zvezda bi trebalo da igra baš na taj način. On svojim igračima govori da bi trebalo da igraju na isti način kao ekipa iz srca Šumadije, koja ima odličan niz rezultata u poslednje vreme. "Oni su najbolja ekipa u ligi po reakciji… »
Rijera grmi zbog kalendara: Zvezda bez šestorice u Kragujevcu
Sport klub pre 1 dan
Trener Albert Rijera otkrio je koji će igrači odsustvovati: „Imamo različite probleme. Nekoliko igrača se vratilo iz reprezentacija i nisu na 100 odsto, a uz to smo imali i različitih problema tokom treninga ove nedelje. Neće nam biti na raspolaganju Veljković, Katai i Ivanić. Kim se kasno vratio iz reprezentacije, kao i Loizu i Abu Fani.“ Španac je podigao glas protiv kaldendara takmičenja i čak tri nedelje pauze za klubove u jeku sezone. „Ne sviđa mi se ovakav… »
Rijera otkrio probleme Zvezde i šta govori igračima: "Ne sviđa mi se kalendar, lud je"
Nova pre 1 dan
Očekivanja pred meč izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Albert Rijera. Za početak je španski strateg otkrio da li će moći da računa na sve igrače. "Nažalost, ne. Imamo različite probleme. Nekoliko igrača se vratilo nakon obaveza sa reprezentacijama i nisu na 100 odsto, a uz to smo imali i par različitih problema tokom treninga ove nedelje. Neće nam biti na raspolaganju Veljković, Katai i Ivanić. Kim se kasno vratio iz reprezentacije, kao i Loizu i Abu Fani. Na… »
Rijera: Radnički je fizički jaka ekipa, moramo da kontrolišemo utakmicu
Politika pre 1 dan
Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izjavio je danas, uoči utakmice 11. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, da je protivnik fizički snažna ekipa koja mnogo trči i da će crveno-beli morati da kontrolišu njenu tranziciju. Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra od 19 časova Radničkom na stadionu „Čika Dača” u Kragujevcu, a utakmica će biti odigrana bez prisustva publike. „Oni su najbolja ekipa u ligi po reakciji i oduzimanju lopte odmah… »
Rijera: "Bez šestorice idemo u Kragujevac - ne sviđa mi se kalendar"
B92 pre 1 dan
Za početak je Španac izneo svoja očekivanja. "Imamo raznih problema. Nekoliko igrača se vratilo nakon obaveza sa reprezentacijama i nisu na 100 odsto, a uz to smo imali i par različitih problema tokom treninga ove nedelje. Neće nam biti na raspolaganju Veljković, Katai i Ivanić. Kim se kasno vratio iz reprezentacije, kao i Loizu i Abu Fani. Na njih neću moći da računam za sutrašnju utakmicu. Ako me pitate lično, ne sviđa mi se ovakav kalendar sa četiri… »
Albert Rijera: "Zbog reprezentativne pauze Zvezda ostala bez 6 igrača"
Mondo pre 1 dan
Trener Albert Rijera zbog reprezentativne pauze nije mogao da računa na veliki broj fudbalera koj isu bili sa svojim nacionalnim timovima, pa nije bilo ni mnogo prostora da uigrava svoje zamisli. I to mu se ne sviđa! Španski stručnjak je jasno stavio do znanja da je on protivnik ovakve reprezentativne pauze, sa čak četiri utakmice u veoma kratkom roku. Nakon nje ima šestoricu povređenih fudbalera, na koje neće moći da računa za meč koji se u subotu igra protiv… »
Rijera kipti od besa: Španac nezadovoljan zbog rasporeda!
Hot sport pre 1 dan
Crvena zvezda se suočava sa ozbiljnim kadrovskim problemima pred nastavak Superlige Srbije! Crveno-beli će u subotu od 19 časova gostovati Radničkom u Kragujevcu, a trener Albert Rijera na stadionu „Čika Dača“ neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera. Španski stručnjak otkrio je da su reprezentativne obaveze, kasni povratak pojedinih igrača i problemi tokom treninga značajno uticali na pripremu utakmice. Posebno zabrinjava odsustvo Aleksandra Kataija i Mirka… »
Rijera kipti od besa: Španac nezadovoljan zbog Zvezdinog rasporeda!
Hot sport pre 1 dan
Crvena zvezda se suočava sa ozbiljnim kadrovskim problemima pred nastavak Superlige Srbije! Crveno-beli će u subotu od 19 časova gostovati Radničkom u Kragujevcu, a trener Albert Rijera na stadionu „Čika Dača“ neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera. Španski stručnjak otkrio je da su reprezentativne obaveze, kasni povratak pojedinih igrača i problemi tokom treninga značajno uticali na pripremu utakmice. Posebno zabrinjava odsustvo Aleksandra Kataija i Mirka… »
Albert Rijera zagrmeo pred prvi meč Zvezde posle pauze: "Ne sviđa mi se ovo uopšte"
Telegraf pre 1 dan
Biće ovo prvi meč posle više od pola meseca za Zvezdu, a sve zbog reprezentativne pauze tokom koje smo videli četiri utakmice reprezentacije Srbije u Ligi nacija. Trener Crvene zvezde, Albert Rijera je bio nezadovoljan, jer neće moći da računa na čak šestoricu igrača. - Imamo različite probleme. Nekoliko igrača se vratilo iz reprezentacija i nisu na 100 odsto, a uz to smo imali i različitih problema tokom treninga ove nedelje. Neće nam biti na raspolaganju… »
Vesti dana »
Najsmrtonosniji napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 poginulo, 300 ranjeno
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini U noćašnjem ruskom napadu dronovima na Dnjepar povređene četiri osobe
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Kišno jutro u Sremskoj Mitrovici: Stiglo zahlađenje, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Ozon pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp uzvraća udarac medijima: Pokrenuta istraga protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a!
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih