Povezane vesti
Dačić: Snaga je u okupljanju svih onih koji su voleli Tita, pa Slobu, koji vole mene ili nekog drugog
Newsmax Balkans pre 3 sata
Dačić je poručio da SPS nije stranka koja se pojavljuje samo pred izbore, već da uživa podršku birača kroz generacije i da će nastaviti da prenosi socijalističke ideje i vrednosti na buduća pokoljenja, saopštila je ta stranka. Dačić je dodao da je samo SPS "zavičaj svakog levičara" i da ponovo mora da bude značajan politički faktor. "Snaga je u zajedništvu, u okupljanju svih onih koji su voleli Tita, pa Slobu, koji vole mene ili nekog drugog. Može da bude i… »
Dačić: Snaga je u zajedništvu, u okupljanju svih onih koji su voleli Tita, pa Slobu
N1 Info pre 4 sati
Mi smo porodica koja će svojom crvenom bojom zauvek prenositi socijalističke ideje i vrednosti na buduća pokoljenja", izjavio je Dačić, saopštio je SPS. Dačić je rekao da je samo SPS "zavičaj svakog levičara" i da ponovo mora da bude značajan politički faktor. "Snaga je u zajedništvu, u okupljanju svih onih koji su voleli Tita, pa Slobu, koji vole mene ili nekog drugog. Može da bude i ljutnje, ali ni ona nije prepreka. Čovek se nekad ljuti i na Božji poredak i… »
Dačić ima poruku za komuniste
Danas pre 4 sati
Nosilac izborne liste „Faktor stabilnosti“ Ivica Dačić izjavio je danas u Sremskoj Mitrovici da se za Socijalističku partiju Srbije (SPS) glasa iz uverenja i pozvao sve bivše komuniste i sve levičare da je podrže na vanrednim parlamentarnim izborima. „Nismo jednokratna opcija nastala pred neke izbore, za nas se glasa iz generacije u generaciju. Mi smo porodica koja će svojom crvenom bojom zauvek prenositi socijalističke ideje i vrednosti na buduća pokoljenja“,… »
Vesti dana »
SAD uvode sankcije Međunarodnom krivičnom sudu i ograničavaju mu pristup resursima
Serbian News Media pre 37 minutajoš 22 povezane
Đurić o pritiscima na nezavisne medije: Neko je nezadovoljan što već nisu uspeli da vam potpuno promene uređivačku politiku
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
„Raskršće – biramo zajedno“: U Nišu u subotu predizborni skup Studentske liste
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih
"Ja to neću gledati": Vens protiv plana Pentagona za prenos pogubljenja, javnost žestoko reagovala
Euronews pre 47 minutajoš 27 povezanih