Povezane vesti
Bivši napadač Partizana: "Barak Bahar me je slagao!"
B92 pre 1 dan
Jovanović se nedavno vratio u srpski fudbal i pojačao Čukarički, koji je u završnici letnjeg prelaznog roka angažovao i Lazara Markovića i Nemanju Radonjića. Govoreći o stanju u Partizanu, klubu čije je mlađe kategorije prošao, Jovanović je povukao paralelu sa Bazelom. "Mene Partizan podseća na Bazel. Veliki klub, očekuje se titula, a onda dođeš u situaciju da se boriš za opstanak", rekao je Jovanović za "Večernje novosti". Osvrnuo se i na iskustvo u Makabiju iz… »
Jovanović progovorio o sukobu sa Baharom: "Lagao me je, dođeš u Partizan da se boriš za titulu, a onda..."
Telegraf pre 1 dan
Veliki klub, očekuje se titula, a onda dođeš u situaciju da se boriš za opstanak - iskren je bio Jovanović. Srpski centarfor se potom prisetio perioda provedenog u Makabiju iz Haife i nesvakidašnje saradnje sa bivšim trenerom Crvene zvezde, Barakom Baharom. - Svašta se izdešavalo kada sam izabrao Makabi Haifu. Promenio se sportski direktor, uprava, došlo je mnogo novih igrača. Što se Bahara tiče, pamtim da me je pozvao u kancelariju i to u momentima dok nisam igrao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
Otkazano 650 letova u Rijadu nakon napada Huta: Najmanje 12 poginulih, zašto aerodrom nije zatvoren na vreme?
Aero.rs pre 2 satajoš 50 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Izbori se bliže, štampanje glasačkih listića počinje sutra! RIK objavio tačan broj birača, a štampaće se u 29 jezičkih varijanti
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane