Povezane vesti
Samohrani roditelji između predrasuda i svakodnevice: Zašto se o emocijama očeva malo govori
Euronews pre 1 dan
Iako se danas više govori o značaju očinske figure, predrasude o muškarcima kao roditeljima i dalje postoje, a posebno se nedovoljno govori o njihovim emocijama i izazovima sa kojima se suočavaju kada samostalno odgajaju decu, ocenio je Ivan Štibl, edukator i osnivač portala „Ćalac“, gostujući u emisiji Euronews Srbija. „Voleo bih da kažem da su muškarci podjednako emotivni kao žene i da sam siguran da ti samohrani roditelji, kada ostanu sa svojom decom,… »
Kada otac ostane sam sa decom: Pitanja i strahovi o kojima muškarci često ćute
Dnevnik pre 1 dan
Iako se danas više govori o značaju očinske figure, predrasude o muškarcima kao roditeljima i dalje postoje. Posebno se nedovoljno govori o njihovim emocijama i izazovima sa kojima se suočavaju kada samostalno odgajaju decu, ocenio je Ivan Štibl, edukator i osnivač portala „Ćalac“, gostujući u emisiji „Euronews Srbija“. „Voleo bih da kažem da su muškarci podjednako emotivni kao žene i da sam siguran da ti samohrani roditelji, kada ostanu sa svojom decom,… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Hutski mediji: Saudijci napali aerodrom u Sani
RTS pre 25 minutajoš 50 povezanih
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 6 satijoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra, u birački spisak upisano 6.450.523 birača
Morava info pre 2 satajoš 24 povezane