Povezane vesti

Samohrani roditelji između predrasuda i svakodnevice: Zašto se o emocijama očeva malo govori

Samohrani roditelji između predrasuda i svakodnevice: Zašto se o emocijama očeva malo govori

Euronews pre 1 dan
Iako se danas više govori o značaju očinske figure, predrasude o muškarcima kao roditeljima i dalje postoje, a posebno se nedovoljno govori o njihovim emocijama i izazovima sa kojima se suočavaju kada samostalno odgajaju decu, ocenio je Ivan Štibl, edukator i osnivač portala „Ćalac“, gostujući u emisiji Euronews Srbija. „Voleo bih da kažem da su muškarci podjednako emotivni kao žene i da sam siguran da ti samohrani roditelji, kada ostanu sa svojom decom,… »
Kada otac ostane sam sa decom: Pitanja i strahovi o kojima muškarci često ćute

Kada otac ostane sam sa decom: Pitanja i strahovi o kojima muškarci često ćute

Dnevnik pre 1 dan
Iako se danas više govori o značaju očinske figure, predrasude o muškarcima kao roditeljima i dalje postoje. Posebno se nedovoljno govori o njihovim emocijama i izazovima sa kojima se suočavaju kada samostalno odgajaju decu, ocenio je Ivan Štibl, edukator i osnivač portala „Ćalac“, gostujući u emisiji „Euronews Srbija“. „Voleo bih da kažem da su muškarci podjednako emotivni kao žene i da sam siguran da ti samohrani roditelji, kada ostanu sa svojom decom,… »

Vesti dana »