Povezane vesti
"Ponosan sam na ono što sam uradio sa Sitijem"
B92 pre 18 sati
Kompani, koji predvodi Bajern iz Minhena, proveo je u Mančester sitiju od 2008. do 2019. godine. Za to vreme osvojio je četiri titule Premijer lige, uz više domaćih trofeja, i postao jedna od najvažnijih figura u istoriji kluba. Belgijanac je ostavio dubok trag na "Etihadu", gde mu je podignuta i statua, a aktuelna finansijska afera, kako ističe, ne menja njegov pogled na ono što je ekipa postigla na terenu. "Proveo sam 11 godina u klubu. Voleo sam sve te godine,… »
Kompani govorio o odluci da je Siti kriv po 114 tačaka optužbe
Sport klub pre 16 sati
Slede nam važne utakmice i to mi oduzima najveći deo vremena", jednostavno je odgovorio Vensan Kompani na pitanje o odluci Nezavisne komisije da je Mančester siti kriv po 114 od 115 tačaka optužbe za kršenje pravila Premijer lige. „Nemam baš mogo vremena da razmišljam o drugim stvarima. Za mene je tu sve veoma jednostavno – to je klub za koji sam igrao 11 godina i to je klub koji volim i volim svaku godinu koju sam proveo tamo“, dodao je. „Sve što smo postigli –… »
Vesti dana »
Danas do 28 stepeni, od sutra osetno hladnije: Stižu kiša i pljuskovi
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane
Trampov šokantni sporazum sa Rusijom otkriva pritisak da obuzda rast cene goriva
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Niški glumac Aleksandar Marinković: Mog sina su aktivisti SNS pretukli ispred pozorišta
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih