Povezane vesti
Student iz Niša Mateja Nikolić pušten iz pritvora da se brani sa slobode
Beta pre 1 dan
Student Pravnog fakulteta u Nišu koji je u ponedeljak, 7. oktobra uhapšen zbog navodnog napada na aktivistkinju Srpske napredne stranke (SNS), danas je pušten da se brani sa slobode, nakon što je saslušan u niškom Višem javnom tužilaštvu. Nikolić je na konferenciji za novinare nakon izlaska iz pritvora rekao da je nalaz veštaka sudske medicine pokazao da aktivistkinja nema nikakve povrede i da on nije nikoga udario. "Prelazio sam ulicu na… »
Student iz Niša Mateja Nikolić pušten iz pritvora da se brani sa slobode
Radio sto plus pre 1 dan
Nikolić je na konferenciji za novinare nakon izlaska iz pritvora rekao da je nalaz veštaka sudske medicine pokazao da aktivistkinja nema nikakve povrede i da on nije nikoga udario. “Prelazio sam ulicu na pešačkom prelazu i ona i ostale pristalice Srpske napredne stranke su sprečile moj prolazak na trotoar i time ugrozile moj život jer su automobili prolazili ulicom, a ja nisam mogao da se sklonim”, naveo je Nikolić. Kazao je da njegovo hapšenje predstavlja deo… »
Student Mateja Nikolić pušten da se brani sa slobode
Južne vesti pre 1 dan
Dok su građani i studenti ispred zgrade tužilaštva čekali ishod saslušanja, u neposrednoj blizini paralelno su se okupili i aktivisti Srpske napredne stranke, koji su sa razglasa puštali muziku i povremeno dobacivali okupljenima. Mateja pušten da se brani sa slobode; Foto: Nikola Đukić Jedan od njegovih branilaca, advokat Vladan Mančić, rekao je da od početka postupka tvrdi da Nikolić nije počinio nasilje i da će u daljem toku postupka predložiti izvođenje dodatnih… »
Saslušanje studenta Mateje Nikolića odloženo za danas: Policija objavila zbog čega ga sumnjiči
Naissus info pre 1 dan
Nikolić je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Policija je dan nakon privođenja objavila zvanično saopštenje o slučaju. Prema navodima MUP-a, Nikolić se sumnjiči da je na javnom skupu u centru Niša odgurnuo 26-godišnju učesnicu drugog javnog skupa. Devojka je pregledana i zbrinuta u Univerzitetskom kliničkom centru Niš, nakon čega je… »
Vesti dana »
Broj povređenih u napadu na aerodrom u Rijadu porastao na 309, Tramp razmatra uključivanje SAD u napade na Hute
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 19 povezanih
Zahlađenje u celoj Srbiji, čekaju nas kišni dani: Poznato kakvo će vreme biti do 18. oktobra
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv pet najvećih televizijskih mreža
RTS pre 38 minutajoš 5 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih