Povezane vesti
"Pevam lošije, ali sam obrazovanija i bolja majka" Nikolija je završila u suzama dok je pričala o odnosu sa Vesnom Zmijanac…
Blic pre 1 dan
Nikolija je emotivno istakla da je život provela pod teretom upoređivanja sa majkom, ali i naglasila da je upravo od Vesne naučila kako da bude bolja žena i majka. Odnos pevačice Nikolije Jovanović i njene majke, folk legende Vesne Zmijanac, godinama privlači veliku pažnju javnosti. Pevačica se u jednom emotivnom obraćanju rasplakala dok je govorila o stalnim poređenjima sa majkom, istakavši da je upravo od Vesne naučila kako da bude bolja žena i majka. Nikolija je… »
"Možda lošije pevam, ali sam bolja majka": Nikolija otkrila surovu istinu o Vesni Zmijanac
Mondo pre 1 dan
Pevačica se u jednom emotivnom obraćanju rasplakala dok je govorila o stalnim poređenjima sa majkom, istakavši da je upravo od Vesne naučila kako da bude bolja žena i majka. Nikolija je naglasila da je tema poređenja sa majkom prati praktično čitavog života i da njih dve ne treba posmatrati kroz isti muzički ili životni kalup. "Konstantna tema ceo moj život je poređenje sa mojom mamom. Da, moja mama peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih. Mogu da vam… »
Vesti dana »
Zahlađenje u Srbiji, temperature od 14 do 19 stepeni: Todorović otkriva kada se vraćaju sunce i toplije vreme
NIN pre 3 satajoš 33 povezane
Vadeful: Nemačka ostaje uz Zelenskog, potreban veći pritisak na Putina
Politika pre 0 minutajoš 60 povezanih
Otkazano 650 letova u Rijadu nakon napada Huta: Najmanje 12 poginulih, zašto aerodrom nije zatvoren na vreme?
Aero.rs pre 2 satajoš 50 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
RIK: U ponedeljak počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane