Povezane vesti
Katarina Živković objasnila kako održava liniju: Jedna stvar je ključna
Nova pre 17 sati
Katarina Živković je prošle godine postala majka kada je na svet donela sina Stefana. Nakon kratke pauze, vratila se karijeri i obavezama, a mnogi su primetili da se nije promenila. Katarina je povratila devojačku liniju, a ističe da nije zagovornik lekova, već se trudi da figuru održava na zdrav način. "Ja kad se ugojim, obučem ovakav korset pa izgledam kao da treniram! Krenula sam na pilates, imala sam drugi trening. Nikada ne bih koristila te injekcije niti bih… »
"Ne trudim se da sačuvam odnos", Kaća progovorila o partneru kojeg krije: Pomenula i povratak Milana Stankovića
Telegraf pre 1 dan
Ona je sada u razgovoru sa novinarima otkrila detalje o novom albumu, ali i o autorima koji joj pišu pesme. Dotakla se tema poput stava o injekcijama za mršavljenje, spomenula novogodišnji honorar, ali i govorila o tome kako održava vezu i kakvu podršku dobija od partnera. Pevačica priznaje da ne pravi razliku između publike u Beogradu i one pred kojom peva vani. - Imam pozitivnu tremu i sjajno se osećam, jedva čekam da izađem na binu i osetim tu sjajnu energiju.… »
Katarina Živković iskreno o partneru kog krije od očiju javnosti!“NE TRUDIM SE DA SAČUVAM ODNOS“
Svet & Skandal pre 17 sati
Kaća je istakla da ima pozitivnu tremu pred beogradsku publiku, ali da se trud uvek podrazumeva na svakom nastupu: – Imam pozitivnu tremu i sjajno se osećam, jedva čekam da izađem na binu i osetim tu energiju. Ne bi trebalo da pravim razliku gde god da nastupam, ljudi dolaze zato što me vole i uvek se trudim da ostavim i dušu i srce na bini. Jedina razlika je možda u korigovanju repertoara. Planira i veliki solistički koncert za sledeću godinu, ali tek nakon… »
"Ne trudim se da sačuvam odnos" Katarina Živković nikad iskrenije o emotivnom partneru kog krije od javnosti: Spomenula i…
Blic pre 1 dan
Protiv je injekcija za mršavljenje i zagovara prirodan način održavanja linije uz ishranu i vežbanje. Pevačica Katarina Kaća Živković pred svoj beogradski nastup uveliko sprema novi muzički projekat, a sada je u razgovoru sa medijima otkrila detalje o novom albumu, ali i o autorima koji joj pišu pesme. Otkrila je i svoj stava o injekcijama za mršavljenje, spomenula novogodišnji honorar, ali i to kako održava vezu i podršci koju dobija od partnera. Kaća je na samom… »
Vesti dana »
Najmanje 12 poginulih i više od 300 povređenih u napadu Huta na aerodrom u Rijadu
Insajder pre 48 minutajoš 19 povezanih
Tramp se okrenuo protiv Zelenskog: Pravi problem celom svetu, treba ga smeniti
Vreme pre 23 minutajoš 19 povezanih
SAD pokrenule istragu protiv ABC-a, CBS-a, CNN-a, NBC-a i Foks njuza zbog mogućeg kršenja antimonopolskih zakona
Euronews pre 23 minutajoš 5 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
Politika pre 1 satjoš 7 povezanih