Povezane vesti

Rafael Nadal: "Sigurno ću ponovo igrati u budućnosti"

Rafael Nadal: "Sigurno ću ponovo igrati u budućnosti"

Telegraf pre 4 sati
Posle toga je progovorio o tome kako želi da nastavi da igra. - Siguran sam da ću ponovo igrati egzbicije. Želim to - rekao je Nadal za L'Ekip, pa nastavio: - ačno je da i dalje svakodnevno osećam lagani bol, tačno je i da sam imao operaciju i morao da ugradim malu protezu u šaku, da to nije prijatno ali sam morao da uradim. Ali tačno je i da je jak bol koji me je dugo mučio potpuno nestao i to je imalo veoma dobar efekat na moje mentalno stanje. Sve bolje se… »
Nadal najavio povratak na teren!

Nadal najavio povratak na teren!

B92 pre 4 sati
Povodom desetogodišnjice svoje akademije na Majorci, Španac je prošle subote organizovao egzibicioni turnir na kojem su učestvovali Endi Mari, Karlos Moja, Dominik Tim, Marat Safin, David Ferer, Rišar Gaske i Fabio Fonjini. Legendarni Španac, osvajač 14 titula na Rolan Garosu, tom prilikom ponovo je uzeo reket u ruke i nagovestio da bi mogao da se vrati na teren u egzibicionim mečevima. "U jednom trenutku ću ponovo igrati egzibicije, to želim. Pripreme zahtevaju… »
Nadal poručio: "Bol je nestao, uživam u životu i igraću ponovo"

Nadal poručio: "Bol je nestao, uživam u životu i igraću ponovo"

Nova pre 4 sati
U razgovoru za L'Ekip, proslavljeni španski teniser istakao je da želi da nastavi sa učešćem na egzibicionim mečevima. "Siguran sam da ću ponovo igrati egzibicije, to zaista želim. I dalje osećam blagi svakodnevni bol, a zbog operacije imam ugrađenu malu protezu u šaci, što nije prijatno. Međutim, onaj jak, hronični bol je potpuno nestao. To je imalo izuzetno pozitivan uticaj na moje psihičko stanje – osećam se sve bolje, imam manje problema i ponovo uživam u… »
Nadal: Jaki bolovi su prošlost, planiram da igram u budućnosti

Nadal: Jaki bolovi su prošlost, planiram da igram u budućnosti

Sport klub pre 4 sati
Za tu priliku pozvao je nekoliko kolega penzionera, odigrao nekoliko skraćenih partija, ali i doneo važnu odluku. – Siguran sam da ću ponovo igrati egzbicije – objasnio je, mada još nije odlučio kada će to biti.- Želim to. U gostima su mu bili Endi Mari, Karlos Moja, Dominik Tim, Marat Safin, David Ferer, Rišar Gaske i Fabio Fonjini. Dueli sa nekima od njih otvorili su mu oči i pokazali da još može da vojuje sa reketom. – Tačno je da i dalje svakodnevno osećam… »

Vesti dana »