Povezane vesti
"Kristijan me olešio od batina jer sam na sudu rekla istinu o stelinoj kući": Jezive tvrdnje majke druga Golubovića…
Blic pre 4 sati
Nada tvrdi da je zbog bezbednosti sebe i sina mesecima na tajnoj lokaciji i živi u strahu. Kristijan Golubović ponovo se našao u centru skandala nakon teških optužbi Nade Pucarević, majke njegovog nekadašnjeg prijatelja Filipa. Nada tvrdi da ju je Golubović u junu navodno brutalno pretukao. Zbog konstantnog straha za sopstveni život i bezbednost svog sina, Nada Pucarević za "Kurir" tvrdi da se već mesecima nalazi na tajnoj lokaciji. Prema Nadinim tvrdnjama za… »
"Kristijan me olešio od batina zbog Steline kuće": Stravične optužbe protiv Golubovića, pretukao majku svog druga
Mondo pre 4 sati
Nada tvrdi da ju je Kristijan u junu brutalno pretukao u dvorištu kuće na Zvezdari, a kao dokaz za svoje tvrdnje, ona je Kuriru priložila izjavu koju je dala u Policijskoj stanici Zvezdara, kao i medicinsku dokumentaciju iz Urgentnog centra. Iako je Nada već mesecima u strahu za bezbednost i život svog sina Filipa i nje same, zbog čega se nalaze na tajnoj lokaciji, rešila je da javno progovori kako bi nadležne institucije brže reagovale na fizičko i psihičko… »
Vesti dana »
Američki mediji: Tramp postigao dogovor sa Putinom nakon što je Zelenski ignorisao zahteve SAD
NIN pre 25 minutajoš 43 povezane
"Kao što je rekao Milošević - malo morgen", Dačić o odlasku Ružića i socijalistima: "SPS je neuništiv, kao grm koji gori a ne sagori"
Blic pre 5 minutajoš 11 povezanih
Niški glumac Aleksandar Marinković: Mog sina su aktivisti SNS pretukli ispred pozorišta
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih