Povezane vesti
Otac izvršio samoubistvo, a devojka mu ubili na kućnom pragu! Život poznatog pevača obeležile tragedije
Telegraf pre 1 dan
Interpretator i autor sevdalinki, koji je svojim glasom osvojio publiku širom regiona, u nekoliko navrata otvorio je dušu i otkrio detalje iz privatnog života koji su ostavili dubok trag na njega. Od 18. godine borio se sa epilepsijom Božo Vrećo svojevremeno je otkrio da od 18. godine boluje od epilepsije. Govoreći o svom stanju, istakao je da su mu vera i posvećenost muzici pomogle da pronađe snagu i mir. - Božanska milost me je izlečila, a moja pesma me je… »
Devojku su mu ubili tokom rata u Bosni, a otac tragično preminuo: Teška sudbina poznatog pevača
Nova pre 1 dan
Malo je poznato da je Božo u ranoj mladosti doživeo ozbiljne lične i porodične tragedije. O smrti oca, koji je oduzeo sebi život, pričao je tek par puta, te istakao da je njegova majka morala da preuzme na sebe sve obaveze. U znak zahvalnosti svojoj majci, pre par godina je napisao knjigu "Mila". "Moj otac je izvršio samoubistvo, a majka je tu morala da zauzme dvojaku ulogu i da bude snažna za oboje. Izvela me je na pravi put, da budem dobra osoba... Svi ti ožiljci… »
Otac izvršio samoubistvo, a prvu ljubav mu ubili na kućnom pragu: Život poznatog pevača obeležile tragedije: "To je bio deo…
Blic pre 1 dan
Njegova prva ljubav, Elma, ubijena je tokom rata na kućnom pragu, što je ostavilo dubok trag na Boži. Interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo danas važi za jednog od najimpresivnijih umetnika na našim prostorima, ali njegov život obeležile su teške porodične tragedije i zdravstveni izazovi. Od ranog gubitka oca, preko tragične smrti prve ljubavi tokom rata, pa sve do borbe sa epilepsijom, poznati pevač je sve svoje ožiljke pretvorio u stihove i muziku. Božo… »
"Otac je izvršio samoubistvo": Tragedije obeležile život Boža Vreće, devojku za vreme rata ubili na kućnom pragu
Mondo pre 1 dan
Ipak, pevač je u nekoliko navrata sa javnošću podelio pojedine detalje iz svog života. Jednom prilikom Vrećo je otkrio da od 18. godine boluje od epilepsije. "Božanska milost me je izlečila, a moja pesma me je regenerisala. Onda kada život počnete živeti bez stresa i razmišljanja šta neko misli te se prepustite svojoj slobodi, onda je i život magičan i lekovit. Moj lek je u posvećenosti Bogu i fokusiranju na umetnost koja ima božansku komponentu isceljenja“, pričao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp: Postignuto energetsko primirje između Rusije i Ukrajine, odmah stupa na snagu
Insajder pre 10 minutajoš 60 povezanih
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Hutski mediji: Saudijci napali aerodrom u Sani
RTS pre 25 minutajoš 50 povezanih
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu
Serbian News Media pre 6 satijoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića, pravo glasa imaju 6.450.523 birača
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane