Povezane vesti
Đilas najavio raspuštanje BIA-e i otvaranje tajnih dosijea u slučaju pobede na izborima
Serbian News Media pre 13 sati
Prema njegovim rečima, plan je da svi zaposleni u agenciji budu privremeno suspendovani sa dužnosti, nakon čega bi na posao bili vraćeni introduces isključivo profesionalci koji su radili u interesu zaštite države, dok za one koji su, kako navodi, služili očuvanju vlasti, neće biti mesta u novoj strukturi. Đilas je naglasio da je neophodno prekinuti praksu dugogodišnje zloupotrebe bezbednosnih službi u političke svrhe, kao i omogućiti uvid u tajne dosijee u skladu… »
Đilas najavio raspuštanje BIA na prvoj sednici nove Vlade: "Otvorićemo tajne dosijee, moj prvi i utvrditi odgovornost"
Newsmax Balkans pre 7 sati
"Neka moj dosije bude prvi. Nemam ništa protiv da javnost vidi šta je služba vodila o meni. Ali onda hoću da vidimo i ostale. Ko je koga pratio? Ko je koga prisluškivao? Ko je za koga radio? Ko je zloupotrebljavao službu za političke obračune? Sve zaposlene ćemo poslati kući, a one koji su profesionalci i bavili su se zaštitom države biće vraćeni na posao, a oni koji su čuvali Vučićev režim, bogami, neće", poručio je Đilas. Đilas je istakao da se mora prekinuti… »
Đilas: Raspustićemo BIA, otvoriti dosijee, moj neka bude prvi
Euronews pre 9 sati
Đilas je rekao i da tajni dosijei moraju da budu otvoreni, u skladu sa zakonom, dodajući i da njegov dosije bude prvi, a onda da se vide i ostali. On je istakao da se moraju rasvetliti najteži slučajevi iz prošlosti Srbije navodeći politička ubistva, kao i ubistvo Zorana Đinđića, navodi se u saopštenju SSP.… »
NIN pre 10 sati
Đilas je rekao i da tajni dosijei moraju da budu otvoreni, u skladu sa zakonom, dodajući i da njegov dosije bude prvi, a onda da se vide i ostali. On je istakao da se moraju rasvetliti najteži slučajevi iz prošlosti Srbije navodeći politička ubistva, kao i ubistvo Zorana Đinđića, navodi se u saopštenju SSP.… »
Telegraf pre 10 sati
Đilas je rekao i da tajni dosijei moraju da budu otvoreni, u skladu sa zakonom, dodajući i da njegov dosije bude prvi, a onda da se vide i ostali. On je istakao da se moraju rasvetliti najteži slučajevi iz prošlosti Srbije navodeći politička ubistva, kao i ubistvo Zorana Đinđića, navodi se u saopštenju S SP. (Telegraf.rs/Tanjug)… »
Blic pre 10 sati
Đilas se zalaže za otvaranje tajnih dosijea, uključujući i svoj prvi, u skladu sa zakonom Naglasio je važnost rasvetljavanja najtežih slučajeva iz prošlosti Srbije Prvi kandidat na listi "Evropska Srbija" Dragan Đilas rekao je danas da ako oni dođu na vlast BIA će biti raspuštena na prvoj sednici vlade i formirana nova, kako je rekao, profesionalna bezbednosno-obaveštajna služba. Đilas je rekao i da tajni dosijei moraju da budu otvoreni, u skladu sa zakonom,… »
Đilas: BIA će biti raspuštena na prvoj sednici nove Vlade, moj dosije neka bude prvi otvoren
Nova pre 12 sati
"Neka moj dosije bude prvi. Nemam ništa protiv da javnost vidi šta je služba vodila o meni. Ali onda hoću da vidimo i ostale. Ko je koga pratio? Ko je koga prisluškivao? Ko je za koga radio? Ko je zloupotrebljavao službu za političke obračune?", poručio je Đilas. "Sve zaposlene ćemo poslati kući, a one koji su profesionalci i bavili su se zaštitom države biće vraćeni na posao, a oni koji su čuvali Vučićev režim, bogami, neće", dodao je. Đilas je istakao da se mora… »
Đilas: Nova vlada će raspustiti BIA i formirati profesionalnu službu, nek prvo moj dosije otvore
Nedeljnik pre 12 sati
Bezbednosno informativna aencija (BIA) će biti raspuštena na prvoj sednici nove Vlade i formiraće se nova, profesionalna bezbednosno-obaveštajna služba, najavio je Dragan Đilas, prvi na izbornoj listi „Evropska Srbija“. „Sve zaposlene ćemo poslati kući, a one koji su profesionalci i bavili su se zaštitom države biće vraćeni na posao, a oni koji su čuvali Vučićev režim, bogami, neće“, najavio je Đilas u pisanoj izjavi. On je poručio da se mora prekinuti sa… »
Đilas: Nova vlada će raspustiti BIA i formirati profesionalu službu
Insajder pre 12 sati
Foto: Srđan Ilić "Sve zaposlene ćemo poslati kući, a one koji su profesionalci i bavili su se zaštitom države biće vraćeni na posao, a oni koji su čuvali Vučićev režim, bogami, neće", najavio je Đilas u pisanoj izjavi. On je poručio da se mora prekinuti sa višedecenijskom zloupotrebom službi bezbednosti i da tajni dosijei moraju biti otvoreni, u skladu sa zakonom, kako bi građani saznali šta se decenijama radilo iza "zatvorenih vrata". "Neka moj dosije bude prvi.… »
Đilas: Nova vlada će raspustiti BIA i formirati profesionalu službu, nek prvo moj dosije otvore
Danas pre 12 sati
Prvi na izbornoj listi „Evropska Srbija“ Dragan Đilas najavio je danas da će Bezbednosno informativna aencija (BIA) biti raspuštena na prvoj sednici nove Vlade i da će biti formirana nova, profesionalna bezbednosno-obaveštajna služba, kao i da predlaže da prvo otvore njegov dosije. „Sve zaposlene ćemo poslati kući, a one koji su profesionalci i bavili su se zaštitom države biće vraćeni na posao, a oni koji su čuvali Vučićev režim, bogami, neće“, najavio je Đilas u… »
Đilas: Nova vlada će raspustiti BIA i formirati profesionalu službu, nek prvo moj dosije otvore
N1 Info pre 12 sati
Prvi na izbornoj listi "Evropska Srbija" Dragan Đilas najavio je danas da će Bezbednosno informativna aencija (BIA) biti raspuštena na prvoj sednici nove Vlade i da će biti formirana nova, profesionalna bezbednosno-obaveštajna služba, kao i da predlaže da prvo otvore njegov dosije. "Sve zaposlene ćemo poslati kući, a one koji su profesionalci i bavili su se zaštitom države biće vraćeni na posao, a oni koji su čuvali Vučićev režim, bogami, neće", najavio je Đilas u… »
Vesti dana »
„Jedan put nas vodi do pravedne Srbije, a jedan do mafije“: Održan skup Studentske liste u Nišu (VIDEO)
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane
Vučević se oprostio od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića: Svojom dobrotom ostavio je neizbrisiv trag
Telegraf pre 44 minutajoš 11 povezanih
Fico prvo spomenuo Vučića, a onda govorio o dogovoru SAD i Rusije: To pokazuje naivnost rukovodstva EU
Politika pre 4 minutajoš 106 povezanih