Povezane vesti
Dušan Tadić razbesneo navijače svog tima, ovo nije doživeo nikada: "Izbacite tog ludaka"
Telegraf pre 7 sati
Kapiten reprezentacije Srbije je prvo pričao o klubu iz Amsterdama: - Ajaks je uvek bio moj klub iz snova, kao dete sam imao njihov dres u sobi. Bio sam kapiten u fantastičnom periodu kada smo pisali istoriju i osvajali trofeje. To je i dalje moj klub iz snova, najiskrenije. Uz svo poštovanje prema NEC-u, navikao sam da igram za klubove koji osvajaju trofeje. Ajaks je bio i ostao moj standard. Ako dam gol Ajaksu, biće to najtužniji pogodak u mojoj karijeri - rekao… »
Dušan Tadić razbesneo navijače! Burne reakcije: Izbaciti ga iz tima, ostaviti na klupi...
Dnevnik pre 5 sati
Povratnik u reprezentaciju Srbije prisetio se sjajnog perioda u Amsterdamu, tokom kog je važio za jednog od najboljih kreativaca na planeti. – Ajaks je uvek bio moj klub iz snova, kao dete sam imao njihov dres u sobi. Bio sam kapiten u fantastičnom periodu kada smo pisali istoriju i osvajali trofeje. To je i dalje moj klub iz snova, najiskrenije. Uz svo poštovanje prema NEC-u, navikao sam da igram za klubove koji osvajaju trofeje. Ajaks je bio i ostao moj standard.… »
Holandija bruji o rečima Tadića: "Čoveče, začepi malo!"
B92 pre 6 sati
Tadić je u intervjuu za holandski portal "Nu" uporedio iskustvo igranja u Ajaksu sa sadašnjim angažmanom u NEC-u, ističući da mu je bilo lakše da bude lider u amsterdamskom klubu, između ostalog i zbog kvaliteta saigrača. "Uz dužno poštovanje NEC-u, navikao sam da igram za klubove koji osvajaju trofeje, zato je Ajaks bio i ostao moj standard. NEC tek gradi identitet i klub raste. Nisam navikao da gubim 3:0 od Kambura i 5:0 od Juventusa. U Ajaksu smo se uvek pitali… »
Pred sudar sa Ajaksom – haos! Tadićev intervju izazvao lavinu negativnih reakcija navijača NEC-a!
Hot sport pre 6 sati
Reprezentativac Srbije govorio je o klubu iz Amsterdama sa posebnim emocijama, ali su njegove reči o sadašnjem timu izazvale dodatno nezadovoljstvo. Tadić nije krio koliko mu Ajaks znači, podsetivši na period u kojem je nosio kapitensku traku i sa amsterdamskim klubom osvajao trofeje. „Ajaks je uvek bio moj klub iz snova, kao dete sam imao njihov dres u sobi. Bio sam kapiten u fantastičnom periodu kada smo pisali istoriju i osvajali trofeje. To je i dalje moj klub… »
Tadić razbesneo navijače: „Izbacite tog ludaka iz tima!“
Sport klub pre 8 sati
Povratnik u reprezentaciju Srbije prisetio se sjajnog perioda u Amsterdamu, tokom kog je važio za jednog od najboljih kreativaca na planeti. „Ajaks je uvek bio moj klub iz snova, kao dete sam imao njihov dres u sobi. Bio sam kapiten u fantastičnom periodu kada smo pisali istoriju i osvajali trofeje. To je i dalje moj klub iz snova, najiskrenije. Uz svo poštovanje prema NEC-u, navikao sam da igram za klubove koji osvajaju trofeje. Ajaks je bio i ostao moj standard.… »
"Nakon ovoga treba da ostane kod kuće": Navijači besni na Tadića zbog izjava
Nova pre 12 sati
Ipak, nekadašnji vođa i kapiten Ajaksa ovog puta stiže u dresu NEC-a, a njegove izjave uoči okršaja protiv kluba u kojem je nastupao od 2018. do 2023. godine izazvale su prave potrese u taboru gostiujuće ekipe. Tadić nije skrivao da emocije prema timu iz Amsterdama i dalje snažno tinjaju: „Ajaks je uvek bio moj klub iz snova. Kao dete sam imao njihov dres u svojoj sobi. Bio sam kapiten u fantastičnom periodu u kojem smo pisali istoriju i osvajali trofeje. Ajaks se… »
Dušan Tadić: "Mozak mi radi prebrzo, teško je kad si okružen slabijim igračima"
Mondo pre 15 sati
Ne krije da mu neće biti baš svejedno na terenu. "Biće mi čudno definitivno. Ajaks je klub mojih snova, još kao dete sam imao Ajaksov dres okačen u sobi, maštao sam da igram tamo. Bio sam i kapiten kluba, imali smo istorijske rezultate. Sada možda tamo jeste drugačije, ali je i dalje klub mojih snova", rekao je Tadić za holandski portal "Nu". Svestan je da se od njega sada traže neke druge stvari. "U NEK-u sam da pomognem mladima, ponašam se drugačije. Uz svo dužno… »