Povezane vesti

Nenad Lalatović otvoreno o Saši Iliću i Partizanu: "Ne mogu da verujem da to nisu videli"

Nenad Lalatović otvoreno o Saši Iliću i Partizanu: "Ne mogu da verujem da to nisu videli"

Telegraf pre 1 dan
Sada je otvoreno pričao o stanju u Partizanu, najviše zbog toga što upravo narednu utakmicu crno-beli igraju protiv njegovog bivšeg kluba. On je za Meridian sport ogolio najveći problem tima iz Humske ulice. - Partizan je u slabijoj formi, ali siguran sam da će Sale Ilić uspeti da ga podigne. Prosto mi je neverovatno da Partizan godinama unazad kuburi sa odbranom. Bilo je tako i kada su bili prvi na tabeli kod Duljaja i svih narednih sezona… Jačaju sve linije tima… »
Lalatović podržao Sašu Ilića, pa pričao o situaciji u Zvezdi

Lalatović podržao Sašu Ilića, pa pričao o situaciji u Zvezdi

Nova pre 1 dan
Lalatović je pružio punu podršku šefu struke Partizana, istakavši da je ključ u strpljenju i stabilizaciji kluba koju sprovode novi čelnici: „Zbog Saleta bih voleo da Partizan u nastavku sezone napravi dobar rezultat. On je legenda, odličan trener i drago mi je što su mu navijači i uprava ukazali poverenje. Takođe, želim da pohvalim rad Rasima Ljajića, Danka Lazovića i Raće Petrovića. Rasim ne može da radi loše — uveren sam da će napraviti sjajan tim čim se sredi… »
Lalatović otkrio najveći problem Partizana: „Da su doveli četiri igrača, mogli bi da se bore sa Zvezdom za titulu!“

Lalatović otkrio najveći problem Partizana: „Da su doveli četiri igrača, mogli bi da se bore sa Zvezdom za titulu!“

Hot sport pre 1 dan
Crno-beli se nalaze u slabijoj formi, a njihov naredni protivnik biće upravo ekipa iz koje je Lalatović nedavno otišao. Iskusni stručnjak smatra da je najveća slabost tima iz Humske u odbrani, koja već godinama predstavlja problem. Ipak, veruje da bi novi trener Saša Ilić mogao da stabilizuje ekipu i pomogne joj da izađe iz rezultatske krize. Lalatović je istakao da mu nije jasno zbog čega Partizan iz sezone u sezonu ne uspeva da reši probleme u poslednjoj liniji,… »
Lalatović uz Sašu Ilića: "Sale mora da ostane, Partizan se gradi od temelja"

Lalatović uz Sašu Ilića: "Sale mora da ostane, Partizan se gradi od temelja"

B92 pre 1 dan
U razgovoru za Meridian sport govorio je i o problemima crno-belih u odbrani, radu uprave, ali i očekivanjima od Crvene zvezde i njenog trenera Alberta Rijere. "Zbog Saleta bih voleo da Partizan u nastavku sezone napravi dobar rezultat. U slabijoj su formi, ali siguran sam da će uspeti da ih podigne jer je odličan trener. Odlični smo prijatelji i znamo se skoro ceo život, mnogo ga cenim i poštujem. Sale je legenda, drago mi je što su uprava i navijači pokazali… »
Lalatović o Partizanu: Sale mora da ostane, Rasim radi vrhunski

Lalatović o Partizanu: Sale mora da ostane, Rasim radi vrhunski

Sport klub pre 1 dan
Bivši igrač i trener Crvene zvezde prvo je pričao o svom velikom prijatelju Saši Iliću, kom ne cvetaju ruže na startu mandata u „parnom valjku“. „Zbog Saleta bih voleo da Partizan u nastavku sezone napravi dobar rezultat. U slabijoj su formi, ali siguran sam da će uspeti da ih podigne jer je odličan trener. Odlični smo prijatelji i znamo se skoro ceo život, mnogo ga cenim i poštujem. Sale je legenda, drago mi je što su uprava i navijači pokazali strpljenje i nisu… »

Vesti dana »