Povezane vesti

Kandidat na Studentskoj listi Jugoslav Ristić otkrio plan za penzionere: Ovo su konkretne mere koje će dovesti do povećanja…

Kandidat na Studentskoj listi Jugoslav Ristić otkrio plan za penzionere: Ovo su konkretne mere koje će dovesti do povećanja…

Nova pre 1 dan
Dugogodišnji sindikalni aktivista i radnik "Zastava oružja" iz Kragujevca Jugoslav Ristić jedan je od kandidata na Studentskoj listi. On je govorio na studentskom protestu na Slaviji 23. maja, kada je poručio ucenjenim radnicima da će se studenti izboriti i za njih. A kako je i sam Ristić penzioner, za Nova.rs je obrazložio kakav je plan predstavnika Studentske liste za najstarije građane u Srbiji. "Prvo bih skrenuo pažnju na to da su penzioneri danas na… »
NOVA: Kandidat na Studentskoj listi Jugoslav Ristić otkrio plan za penzionere

NOVA: Kandidat na Studentskoj listi Jugoslav Ristić otkrio plan za penzionere

Ritam grada Kg pre 1 dan
Poručuje da penzioneri treba da „otvore oči“ jer ih bivši predsednik Aleksandar Vučić vara sve vreme, a otkriva i koje će imati beneficije. Dugogodišnji sindikalni aktivista i radnik „Zastava oružja“ iz Kragujevca Jugoslav Ristić jedan je od kandidata na Studentskoj listi. On je govorio na studentskom protestu na Slaviji 23. maja, kada je poručio ucenjenim radnicima da će se studenti izboriti i za njih. A kako je i sam Ristić penzioner, za Nova.rs je obrazložio… »
Kandidat na Studentskoj listi Jugoslav Ristić otkrio plan za penzionere

Kandidat na Studentskoj listi Jugoslav Ristić otkrio plan za penzionere

Kragujevačke pre 1 dan
Poručuje da penzioneri treba da „otvore oči“ jer ih bivši predsednik Aleksandar Vučić vara sve vreme, a otkriva i koje će imati beneficije. Dugogodišnji sindikalni aktivista i radnik „Zastava oružja“ iz Kragujevca Jugoslav Ristić jedan je od kandidata na Studentskoj listi. On je govorio na studentskom protestu na Slaviji 23. maja, kada je poručio ucenjenim radnicima da će se studenti izboriti i za njih. A kako je i sam Ristić penzioner, za Nova.rs je obrazložio… »

Vesti dana »