Povezane vesti

Ružić: Počinjemo registraciju nove stranke u novembru, izbori kraj ili početak kraja Vučića

Ružić: Počinjemo registraciju nove stranke u novembru, izbori kraj ili početak kraja Vučića

Nova pre 11 sati
"Nikoga ne pozivam da istupa iz moje bivše partije, niti sam u to involviran. Svakako ima ljudi koji su slobodnomisleći, koji imaju svoj stav, to je evidentno. Radi se na osnivanju stranke, vrlo predano. Rade se programski okviri, armija ljudi je uključena u to", rekao je Ružić, u jutarnjem programu TV Nove. "Ovde nije poenta da nas okuplja ono iz čega smo izašli, ili naša politička prošlost, nego prosto nešto kako vidimo buduću Srbiju, budućnost našeg društva",… »
Nova stranka na političkoj sceni Srbije! Branko Ružić najavio osnivanje za novembar, u pripremi programa učestvuje „armija…

Nova stranka na političkoj sceni Srbije! Branko Ružić najavio osnivanje za novembar, u pripremi programa učestvuje „armija…

Dnevnik pre 9 sati
"Radi se na osnivanju stranke, vrlo predano. Rade se programski okviri, armija ljudi je uključena u to", rekao je Ružić za TV Nova. On je naveo i da mu nije ideja da "rekonstruiše ili pravi novi SPS", kao i da nikoga ne poziva da istupa iz te partije, ali da "svakako ima ljudi koji su slobodnomisleći, koji imaju svoj stav". Ružić je napomenuo i da ih ne okuplja ono iz čega su izašli, nego ono kako vide budućnost našeg društva, dodajući da tu ima mnogo ljudi koji su… »
"Kao što je rekao Milošević - malo morgen", Dačić o odlasku Ružića i socijalistima: "SPS je neuništiv, kao grm koji gori a ne…

"Kao što je rekao Milošević - malo morgen", Dačić o odlasku Ružića i socijalistima: "SPS je neuništiv, kao grm koji gori a ne…

Blic pre 10 sati
Ivica Dačić je izjavio da SPS nastavlja dalje uprkos odlasku Branka Ružića i drugih članova Dačić je simbolično opisao stranku kao "grm koji gori a ne sagori" Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da ta stranka "ide dalje" bez obzira na odlazak njenog nekadašnjeg potpredsednika Branka Ružića i još nekih članova, navodeći da je ona, očito citirajući Bibliju, "kao grm koji gori a ne sagori". - Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja… »
Ružić najavio osnivanje stranke početkom novembra

RTV pre 10 sati
"Radi se na osnivanju stranke, vrlo predano. Rade se programski okviri, armija ljudi je uključena u to", rekao je Ružić za TV Nova. On je naveo i da mu nije ideja da "rekonstruiše ili pravi novi SPS", kao i da nikoga ne poziva da istupa iz te partije, ali da "svakako ima ljudi koji su slobodnomisleći, koji imaju svoj stav". Ružić je napomenuo i da ih ne okuplja ono iz čega su izašli, nego ono kako vide budućnost našeg društva, dodajući da tu ima mnogo ljudi koji su… »

NIN pre 10 sati
Rade se programski okviri, armija ljudi je uključena u to", rekao je Ružić za TV Nova. On je naveo i da mu nije ideja da "rekonstruiše ili pravi novi SPS", kao i da nikoga ne poziva da istupa iz te partije, ali da "svakako ima ljudi koji su slobodnomisleći, koji imaju svoj stav". Ružić je napomenuo i da ih ne okuplja ono iz čega su izašli, nego ono kako vide budućnost našeg društva, dodajući da tu ima mnogo ljudi koji su bili nekada u SPS-u, ili su i dalje, ljudi… »
Branko Ružić osniva stranku: „Ne pravim novi SPS“

Branko Ružić osniva stranku: „Ne pravim novi SPS“

Vreme pre 11 sati
Nekadašnji potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić, koji je krajem avgusta isključen iz stranke, najavio je da bi proces registracije njegove nove političke organizacije trebalo da počne početkom novembra. Ružić je za televiziju Nova rekao da se intenzivno radi na pripremi programskih okvira i okupljanju ljudi, ističući da mu cilj nije da obnovi SPS ili napravi njegovu novu verziju. „Ovde nije poenta da nas okuplja ono iz čega smo izašli, ili… »
Branko Ružić osniva novu stranku

Branko Ružić osniva novu stranku

Ozon press pre 12 sati
Sam Ružić najavio je u jutarnjem programu TV Nova da je u toku osnivanje nove stranke koja bi trebalo da bude osnovana početkom novembra. —Nikoga ne pozivam da istupa iz moje bivše partije, niti sam u to involviran, i prosto mi vaspitanje nalaže da ne sejrim nad sudbinom. Svakako ima ljudi koji su slobodno misleći, koji imaju svoj stav, to je evidentno. Pratim i ja medije, koliki je to broj; siguran sam da oni koji vode partiju to vrlo dobro znaju. Sad, da li će to… »

Vesti dana »