Povezane vesti
Student iz Niša Mateja Nikolić pušten iz pritvora da se brani sa slobode
Danas pre 1 dan
Student Pravnog fakulteta u Nišu koji je u ponedeljak, 7. oktobra uhapšen zbog navodnog napada na aktivistkinju Srpske napredne stranke (SNS), danas je pušten da se brani sa slobode, nakon što je saslušan u niškom Višem javnom tužilaštvu.Nikolić je na konferenciji za novinare nakon izlaska iz pritvora rekao da je nalaz veštaka sudske medicine pokazao […] Student Pravnog fakulteta u Nišu koji je u ponedeljak, 7. oktobra uhapšen zbog navodnog napada na aktivistkinju… »
Pušten na slobodu student iz Niša uhapšen zbog navodnog napada na aktivistkinju SNS-a
Rešetka pre 22 sata
Student Nikolić je na konferenciji za novinare, održanoj nakon izlaska iz pritvora, izjavio da, prema nalazu veštaka sudske medicine, aktivistkinja nema telesne povrede. On je negirao da ju je udario. „Prelazio sam ulicu na pešačkom prelazu i ona i ostale pristalice Srpske napredne stranke su sprečile moj prolazak na trotoar i time ugrozile moj život jer su automobili prolazili ulicom, a ja nisam mogao da se sklonim“, rekao je Nikolić. On je svoje hapšenje ocenio… »
Vesti dana »
U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Guteres: Šokiran sam, ovo je kršenje međunarodnog prava
RTS pre 13 minutajoš 19 povezanih
Tramp se okrenuo protiv Zelenskog: Pravi problem celom svetu, treba ga smeniti
Vreme pre 23 minutajoš 19 povezanih
Kišno jutro u Sremskoj Mitrovici: Stiglo zahlađenje, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Ozon pre 1 satjoš 12 povezanih