Povezane vesti
Saša Ilić zabrinut zbog Partizana: "U pravu ste. To je naš veliki problem."
Mondo pre 10 sati
Ako tome dodamo i poraz u prijateljskom meču protiv Rodine, onda situacija u Humskoj nije sjajna. Legenda crno-belih Saša Ilić je pred medijima govorio o očekivanjima pred povratak na teren i naredni duel u 11. kolu Superlige protiv Novog Pazara. "Sigurno da nam je ova reprezentativna pauza odgovarala, jer nismo bili u nekom dobrom momentu. Nadam se da će posle ove tri nedelje bez takmičarskih utakmica moji igrači sutra biti željni igre i dobre igre i da ćemo… »
„Samo je pitanje trenutka“: Krunić uveren da dolaze bolji dani za Partizan, zna šta im je potrebno!
Hot sport pre 10 sati
Susret u Humskoj zakazan je za nedelju od 17 časova, a pred novi izazov govorio je golman Miloš Krunić. Čuvar mreže beogradskog tima osvrnuo se na turbulentni početak sezone, brojne promene u ekipi i period koji su crno-beli iskoristili za dodatni rad. Uprkos promenljivim rezultatima, veruje da će se trud uskoro isplatiti. Krunić je priznao da Partizan u dosadašnjem delu sezone nije imao kontinuitet, ali je istakao da je veliki broj novih igrača uticao na proces… »
Saša Ilić pred meč sa Novim Pazarom: Partizan mora da povrati samopouzdanje i konačno pobedi!
Telegraf pre 11 sati
Crno-beli novi ciklus počinju odmeravanjem snaga sa Novim Pazarom, u nedelju od 17 časova (Arena sport Premium 1), na svom stadionu, pred svojim navijačima, koji su u poslednjih nekoliko mečeva počeli da gube strpljenje sa fudbalerima, ali još uvek su podrška i nadaju se da će se situacija preokrenuti. - Odgovarala nam je reprezentativna pauza, jer nismo bili u dobrom momentu. Nadam se da će posle tri sedmice bez takmičarskih utakmica moji igrači biti željni dobre… »
Saša Ilić: Idemo na pobedu u Novi Pazar
ATA Stars pre 7 sati
Partizan u nedelju od 17 časova dočekuje Novi Pazar u meču 11. kola Superlige. Beogradski klub je trenutno 11. sa osam bodova i utakmicom manje, Novi Pazar je osmi sa 13 bodova. -Pauza nam je odgovarala jer nismo bili u dobrom momentu, nadam se da će igrači sutra biti željni igre i dobrog rezultata posle tri nedelje bez takmičarskih utakmica. Pokušavali smo da popravimo nedostatke, pre svega odbrambene, na treninzima. Daćemo sve od sebe da Partizan posle ne znam ni… »
Ilić pred Novi Pazar: Daćemo sve od sebe da posle ne znam ni ja koliko vremena zabeležimo pobedu
Dnevnik pre 7 sati
Partizan u nedelju od 17 časova dočekuje Novi Pazar u meču 11. kola Superlige. Beogradski klub je trenutno 11. sa osam bodova i utakmicom manje, Novi Pazar je osmi sa 13 bodova. – Pauza nam je odgovarala jer nismo bili u dobrom momentu, nadam se da će igrači sutra biti željni igre i dobrog rezultata posle tri nedelje bez takmičarskih utakmica. Pokušavali smo da popravimo nedostatke, pre svega odbrambene, na treninzima. Daćemo sve od sebe da Partizan posle ne znam… »
Saša Ilić otkrio ko ne igra zbog povreda i najavio dugo čekani povratak na kritičnoj poziciji
Nova pre 9 sati
Pred novinare je izašao šef stručnog štaba crno-belih Saša Ilić, koji je naglasio da je tronedeljna reprezentativna pauza dobro došla ekipi da se konsoliduje i poradi na uočenim nedostacima, ali se osvrnuo i na kadrovske glavobolje. “Mnogi igrači su imali obaveze u svojim reprezentacijama, određene utakmice… Imamo taj problem da je Milan Vukotić zadobio povredu ligamenata, da Čaka Traore nije dovoljno oporavljen. Stefan Petrović je povredio zglob pre nekoliko dana… »
Ilić: Daćemo sve od sebe da Partizan pobedi Novi Pazar
Politika pre 10 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je njegovoj ekipi odgovara duža pauza i istakao da će svi dati sve od sebe da savldaju Novi Pazar i prekinu seriju loših rezultata. Partizan u nedelju od 17 časova dočekuje Novi Pazar u meču 11. kola Superlige. Beogradski klub je trenutno 11. sa osam bodova i utakmicom manje, Novi Pazar je osmi sa 13 bodova. „Pauza nam je odgovarala jer nismo bili u dobrom momentu, nadam se da će igrači sutra biti željni igre i… »
Upozorenje Saše Ilića: "To je previše za Partizan!" VIDEO
B92 pre 10 sati
Ali je javno poručio da četiri primljena gola na pripremnim utakmicama nisu prihvatljiva za crno-bele. Partizan se posle tri nedelje pauze vraća takmičarskim obavezama, a u nedelju od 17 časova dočekaće Novi Pazar u pokušaju da prekine negativan niz i vrati se na pobednički kolosek. Ilić smatra da je pauza došla u pravom trenutku, s obzirom na to da ekipa nije bila u dobrom momentu, ali veruje da će njegovi igrači uspeti da prenesu na teren ono što su radili na… »
Ilić: Nadam se pobedi nad Novim Pazarom
Radio sto plus pre 10 sati
Nadam se da su se, nakon tri nedelje bez takmičarskih utakmica, moji igrači uželeli dobre igre, da će sutra dati sve od sebe i da ćemo nakon dugo vremena zabeležiti pobedu”, naveo je Ilić na konferenciji za novinare. Fudbaleri Partizana će u nedelju od 17 časova u Beogradu dočekati Novi Pazar, u utakmici 11. kola Super lige Srbije. Crno-beli zauzimaju 11. mesto na tabeli sa osam bodova, dok je Novi Pazar osmi sa 13 bodova. “Novi Pazar je izuzetno mobilna ekipa.… »
Partizan ima nove probleme: Saša Ilić otkrio ko propušta Novi Pazar!
Hot sport pre 10 sati
Crno-beli u nedelju dočekuju Novi Pazar, a utakmica 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije počinje u 17 časova. Ekipa iz Humske želi da prekine rezultatski niz koji traje od kraja avgusta, ali će u taj susret ući uz određene kadrovske probleme. Šef stručnog štaba Saša Ilić govorio je pred predstojeći duel i istakao da je pauza došla u trenutku kada je ekipi bila potrebna promena. Dodatno vreme za rad trebalo bi da pomogne crno-belima da poprave igru i pokušaju da… »
Ilić pred Novi Pazar: Samopouzdanje je nisko, nadam se da ćemo pokrenuti pozitivne stvari u Partizanu
RTS pre 11 sati
Partizan u nedelju od 17 časova u Humskoj dočekuje Novi Pazar u utakmici 11. kola Superlige Srbije. Ilić je na konferenciji za medije ocenio da je reprezentativna pauza došla u trenutku kada ekipa nije bila u dobroj formi. "Sigurno da je ova reprezentativna pauza odgovarala jer nismo bili u nekom dobrom momentu. Nadam se da će posle tri nedelje bez takmičarskih utakmica sutra moji igrači biti i željni igre i željni dobre igre i da napravimo dobar rezultat", rekao… »
Ilić doneo tri loše i jednu dobru vest za navijače Partizana
Sport klub pre 11 sati
Prirodno je da timovima koji se nalaze u slaboj formi prija predah, što je potvrdila i legenda crno-belih. „Pauza nam je odgovarala jer nismo bili u dobrom momentu, nadam se da će igrači sutra biti željni igre i dobrog rezultata posle tri nedelje bez takmičarskih utakmica. Pokušavali smo da popravimo nedostatke, pre svega odbrambene, na treninzima. Daćemo sve od sebe da Partizan posle ne znam ni ja koliko vremena zabeleži pobedu“. Na čemu je „parni valjak“ najviše… »
Vesti dana »
Studentska lista održala skup u Nišu pod nazivom "Raskršće": "Pred društvom je izbor kakvu državu želimo"(FOTO, VIDEO)
Insajder pre 49 minutajoš 22 povezane
Vučević se oprostio od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića: Svojom dobrotom ostavio je neizbrisiv trag
Telegraf pre 44 minutajoš 11 povezanih
Rusija ukida zabranu izvoza dizela posle dogovora sa SAD: Naftne kompanije već ugovaraju isporuke
Euronews pre 34 minutajoš 106 povezanih