Povezane vesti
Jumko otvara dva nova pogona na jugu Srbije; Vučić: "Zaposliće 80 ljudi"
B92 pre 10 sati
"Ono što bih voleo da navedem je da Jumko dovodi dva nova pogona u Slavujevac i zaposliće 80 ljudi", rekao je Vučić, te naglasio da se već ulagalo u Leskovac ali da i dalje nije zadovoljan. "Ulagali smo u mnogo toga, doveo sam 3 investitora. Ono što je najvažnije, biće dovođenje investitora, podrška domaćim investitorima veća nego ikada. Potrebne su nam fabrike kapitalnih investicija. Nove tehnologije, i ulagaćemo u Univerzitet u Leskovcu. To će mi biti glavni… »
"Srbija zaslužuje bolje od toga" Vučić obilazi Jablanički okrug: "Samo sam hteo televizijsku debatu sa vašim prvim na listi"…
Blic pre 5 sati
Vučić insistira na održavanju televizijske debate sa protivničkim kandidatom, navodeći da je dijalog važan. Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera koalicije oko SNS Aleksandar Vučić, zahvalio se građanima koji su prisustvovali sinoćnjem skupu u Kragujevcu, i najavio da će danas posetiti Jablanički okrug. - Dragi narode, pre svega, još jedno veliko hvala za Kragujevac sinoć. Hvala Šumadiji. Ja sam ovde na jugoistoku Srbije i krećem za Leskovac, za… »
Vučić danas u Jablaničkom okrugu: Pobediću zbog građana Srbije
Telegraf pre 10 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić- Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić rekao je da će danas boraviti u Jablaničkom okrugu i da je mnogo srećan što može vreme da provodi sa vrednim i običnim ljudima i dodao da politički protivnici ne mogu da ga pobede, te zato govore da je dezintegrisana ličnost, ali da će pobediti, zbog građana Srbije koji zaslužuju bolje od toga. "Ovde sam na jugoistoku Srbije i krećem za Leskovac, za Jablanički okrug. Mnogo sam srećan kada vreme… »
Vučić danas u Jablaničkom okrugu: Pobediću zbog građana Srbije
Euronews pre 10 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić- Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić rekao je da će danas boraviti u Jablaničkom okrugu i da je mnogo srećan što može vreme da provodi sa vrednim i običnim ljudima i dodao da politički protivnici ne mogu da ga pobede, te zato govore da je dezintegrisana ličnost, ali da će pobediti, zbog građana Srbije koji zaslužuju bolje od toga. "Ovde sam na jugoistoku Srbije i krećem za Leskovac, za Jablanički okrug. Mnogo sam srećan kada vreme… »
Vučić: Pobediću zbog građana Srbije
RTK pre 11 sati
Nosilac liste „Aleksandar Vučić- Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić rekao je da će danas boraviti u Jablaničkom okrugu i da je mnogo srećan što može vreme da provodi sa vrednim i običnim ljudima i dodao da politički protivnici ne mogu da ga pobede, te zato govore da je dezintegrisana ličnost, ali da će pobediti, zbog građana Srbije koji zaslužuju bolje od toga. „Ovde sam na jugoistoku Srbije i krećem za Leskovac, za Jablanički okrug. Mnogo sam srećan kada vreme… »
Vesti dana »
Više hiljada građana prisustvovalo predizbornom skupu Studentske liste u Nišu
Medijska kutija pre 24 minutajoš 22 povezane
Prva reakcija Rusije na Trampov poziv na smenu Zelenskog: "Značajna i istorijska odluka"
Mondo pre 49 minutajoš 106 povezanih