Povezane vesti
Dačić o Ružiću i odlasku članova: Mi smo neuništivi, napadaju nas ali malo morgen
N1 Info pre 11 sati
Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da ta stranka "ide dalje" bez obzira na odlazak njenog nekadašnjeg potpredsednika Branka Ružića i još nekih članova, navodeći da je ona, očito citirajući Bibliju, "kao grm koji gori a ne sagori". "Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje", rekao je Ivica Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS "napadan svih ovih godina jer je… »
Dačić o Ružiću i odlasku članova: Mi smo neuništivi, napadaju nas ali malo morgen
Serbian News Media pre 9 sati
Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da ta stranka "ide dalje" bez obzira na odlazak njenog nekadašnjeg potpredsednika Branka Ružića i joj nekih članova, navodeći da je ona, očito citirajući Bibliju, "kao grm koji gori a ne sagori". "Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje", rekao je Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS "napadan svih ovih godina jer je… »
Dačić o odlascima iz SPS-a: "Neuništivi smo kao grm koji gori a ne sagori"
Radio 021 pre 10 sati
Dodao je da je SPS, očito citirajući Bibliju, "kao grm koji gori a ne sagori". "Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje", rekao je Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS "napadan svih ovih godina jer je najjači bedem odbrane srpskih nacionalnih i državnih interesa, zato što je faktor stabilnosti", ali "kao što je rekao Slobodan Milošević - malo morgen". "Ne znam da li im je poruka jasna, SPS je… »
Dačić o Ružiću i odlasku članova: Izađe 10, 15 ljudi iz partije, a ja sam juče učlanio 16 mladih
Nedeljnik pre 10 sati
Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da ta stranka „ide dalje“ bez obzira na odlazak njenog nekadašnjeg potpredsednika Branka Ružića i joj nekih članova, navodeći da je ona, očito citirajući Bibliju, „kao grm koji gori a ne sagori“. „Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje“, rekao je Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS „napadan svih ovih godina jer je… »
Glas Zaječara pre 11 sati
Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da ta stranka "ide dalje" bez obzira na odlazak njenog nekadašnjeg potpredsednika Branka Ružića i još nekih članova, navodeći da je ona, očito citirajući Bibliju, "kao grm koji gori a ne sagori". "Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje", rekao je Ivica Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS "napadan svih ovih godina jer je… »
Kuva u SPS-u: Dačić poslao poruku Ružiću nakon novog cepanja stranke
Nova pre 11 sati
"Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje", rekao je Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS "napadan svih ovih godina jer je najjači bedem odbrane srpskih nacionalnih i državnih interesa, zato što je faktor stabilnosti", ali "kao što je rekao Slobodan Milošević - malo morgen". "Ne znam da li im je poruka jasna, SPS je neuništiv kao grm koji gori a ne sagori", rekao je Dačić. Nekadašnji… »
Danas pre 11 sati
Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da ta stranka „ide dalje“ bez obzira na odlazak njenog nekadašnjeg potpredsednika Branka Ružića i joj nekih članova, navodeći da je ona, očito citirajući Bibliju, „kao grm koji gori a ne sagori“. „Izađe deset, 15, 16 ljudi iz partije, a ja sam juče u Topličkom okrugu učlanio 16 mladih ljudi. Mi idemo dalje“, rekao je Dačić za TV Pink. On je naveo da je SPS „napadan svih ovih godina jer je… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ-a: Stiže zahlađenje i nagli pad temperature, moguća i jaka kiša
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane
Kremlj pozdravio Trampov predlog za izbor novog predsednika Ukrajine
N1 Info pre 39 minutajoš 106 povezanih
Vraća se Kristijano Ronaldo? Javio se predsednik Saveza i otkrio kako stoje stvari
Telegraf pre 39 minutajoš 23 povezane