Povezane vesti
(Video) "Ovo će dobiti svi ako dobijem poverenje na izborima!" Vučić poručio građanima Srbije: "Taj novac ćemo sami da…
Blic pre 1 sat
Aleksandar Vučić istakao je da je zdravlje ljudi najvažnija i najpreča stvar Borićemo se za život svakog deteta i svakog starijeg čoveka, rekao je on Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" i kandidat SNS za premijera, istakao je da je "zdravlje naših ljudi najvažnija i najpreča stvar". "Dobijem li vaše poverenje da postanem predsednik Vlade Srbije, svi ćete dobiti uredne, nove ili u potpunosti rekonstruisane bolnice i domove zdravlja… »
Kroz pet novinarskih „kapija“ do Vučićevog kombija u Leskovcu
Jugmedia pre 5 sati
Imate li akreditaciju?“ „Nemam.“ „E, onda ne može.“ „Nemam akreditaciju jer lokalne novinare nisu zvali.“ „Ne znam ja, gospođo, ništa.“ „Ko zna?“ „Onaj tamo.“ „Ali ja sam novinar iz Leskovca, vi ste ovde gosti, trg je naš.“ „Pa šta?“ Ovako je danas izgledao razgovor novinarke i urednice regionalnog medijskog portala „Jugmedia“ sa pet članova obezbeđenja Aleksandra Vučića, pre nego što će on održati govor na gradskom trgu u centru Leskovca. Sa svakim: „Onaj tamo“,… »
Vučić na predizbornom mitingu u Leskovcu predstavio spisak lepih želja za jug Srbije, Crnu Travu nije ni spomenuo
Jug press pre 5 sati
Smanjuje se broj ne samo zbog niskog prirodnog priraštaja, koji je najveći problem, već i zbog toga što ljudi odlaze u Beograd i u inostranstvo, mada u nešto manjoj meri. To je nešto što možemo i želimo da zaustavimo i da deo ljudi vratimo nazad. Prvo na čemu ćemo raditi je dalja industrijalizacija i investicije. Napravićemo posebne subvencije za jug Srbije, onaj ko u bude hteo da pravi fabriku na jugu, bilo domaći ili strani investitor, dobijaće značajno veće… »
LESKOVAC: Sva Vučićeva obećanja na predizbornom skupu – VIDEO SNIMCI
Jugmedia pre 6 sati
Vučić, koji je nedavno dao ostavku na funkciji predsednika Srbije, na kojoj je proveo osam godina, obećao je, zapravo, bolji život: sprečavanje iseljavanja, nove fabrike, univerzitete, novu putnu infrastrukturu, za Leskovac više fakulteta i fabriku sa visokom tehnologijom. Između tog programa, vešto je ubacivao ono što stalno ponavlja, kao, na primer, da je blokada fakulteta i škola bila sramota, da su oni koji hoće vlast – najgori, da hoće fotelje i bogaćenje samo… »
Vučić u Leskovcu najavio poseban program za jug Srbije, pa poručio „Ja nisam gospodar, ja sam sluga naroda“
Stav.life pre 8 sati
Kako je najavio program obuhvata pet okruga, među kojima je i Jablanički, a najavljene mere, prema njegovim rečima, trebalo bi da doprinesu smanjenju razlika u razvijenosti između juga i drugih delova zemlje. Vučić je rekao da je na programu radio sa svojim timom prethodnih nekoliko nedelja, a da je cilj da se u narednih deset godina pokrenu nova ulaganja i stvore uslovi za brži privredni razvoj ovog dela Srbije. Osim velikih investicija i modernizacije putne… »
Vučić u Leskovcu: Odbranićemo narodnu volju
Telegraf pre 9 sati
Vučić je tokom predizbornog skupa u Leskovcu, gde se na trgu okupio veliki broj građana, istakao da građani treba da budu motivisani i da u velikom broju, sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama, izađu na izbore. "Shvatite ove izbore kao veoma važne, kao odlučujuću bitku, kao odsudnu bitku, i zato od vas tražim da se motivišete, da date sve od sebe, da na izbore izađete, da pokušate da ubedite svoje prijatelje, članove porodica, komšije, sve i da date sve od… »
Vučić u Leskovcu: Ja sam sluga svog naroda
Telegraf pre 9 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas na skupu u Leskovcu, da je on sluga svog naroda, a gospodar za one koji bi da gospodare Srbijom iz inostranstva, i istakao da im to nikada neće dozvoliti, dodavši da će nastaviti, ukoliko dobije poverenje građana na izborima, da se bori za razvoj i napredak zemlje. On je dodao da plan i program koji je predložio za pet okruga na jugu Srbije će se odraziti i na druge siromašne… »
Vučić u Leskovcu najavio veliki razvojni plan za jug Srbije: 50.000 novih radnih mesta, fabrike i ulaganja u Nišku Banju
Glas juga pre 7 sati
Borili smo se, radili i gradili, ali znamo da to nije dovoljno. Zato ćemo uložiti dodatni napor i ogroman novac kako bi ljudi na jugu Srbije mogli da dostignu životni standard kakav imaju građani u drugim delovima zemlje, posebno u Beogradu i Novom Sadu“, poručio je Vučić. Jedan od prioriteta biće privlačenje domaćih i stranih investitora, uz posebne podsticaje za otvaranje proizvodnih pogona. Najavljeno je više od 20 velikih industrijskih investicija u narednih… »
Vučić predstavio specijalni program za jug Srbije: Najavio fabrike, obnovu puteva i ulaganja u bolnice
Mondo pre 10 sati
"Presrećan sam što sam danas ovde u Leskovcu. Uvek sam srećan kad sam u Leskovac", rekao je Vučić, na šta je pozdravljen aplauzom. Kaže da je najvažnije ono što se tiče života ljudi, i njihove budućnosti, Leskovca i juga Srbije. "U prethodnih nekoliko nedelja sam radio na specijalnom programu za jug Srbije. Taj specijalni program podrazumeva sledeće stvari. Danas, na jugu Srbije, u pet okruga živi negde oko 854.000 ljudi. Smanjuje se broj ne samo zbog niskog… »
„Rešetka ne može!“ Vučićevo obezbeđenje zabranilo našoj novinarki da prati skup u Leskovcu
Rešetka pre 10 sati
Kada je sa kolegama iz drugih lokalnih medija prišla ograđenom prostoru predviđenom za novinare, jedan od pripadnika obezbeđenja pitao ih je iz kojih redakcija dolaze. Nakon provere spiska, Stojiljković je obaveštena da Rešetka ne može da prati skup iz prostora namenjenog medijima, uz zahtev da se udalji. „Bila sam u društvu ostalih kolega iz Leskovca. Kada smo prišli ograđenom prostoru, jedan od tih ljudi, obučenih u crna i siva odela, obratio nam se i počeo da… »
Šta donosi novi plan za jug Srbije? Vučić najavio 50.000 novih radnih mesta; "Uložićemo ogroman novac"
B92 pre 9 sati
Vučić je na predizbornom skupu u Leskovcu kazao da taj specijalni program za jug Srbije znači da će biti veće subvencije i veća ulaganja države u svim oblastima, nego u bilo kojem drugom delu Srbije. "To znači i veća transferna sredstva za siromašne opštine, od Trgovišta, Bosilegrada, Babušnice, Medveđe, Lebana, Bojnika, svakog, svake druge opštine koja jeste siromašna i kojoj je potrebno mnogo više novca. I tu promenu politike, ukoliko dobijem vaše poverenje,… »
Vučić ponovo najavio podršku za pet opština na jugu Srbije
Glas Zaječara pre 5 sati
On je rekao da taj program obuhvata dalju industrijalizaciju i investicije, posebne subvencije za jug Srbije i da je cilj da u narednih osam godina bude 20 strateških fabrika u tih pet okruga. Vučić je, govoreći o svojim političkim protivnicima, rekao da oni nemaju program, već da im je jedini cilj da njega smene s vlasti. On je svoje birače pozvao da ove izbore shvate kao veoma važne, kao "odlučujuću bitku" i pozvao ih da budu motivisani da izađu na izbore i da… »
Vučić ponovo najavio podršku za pet opština na jugu Srbije
N1 Info pre 6 sati
On je rekao da taj program obuhvata dalju industrijalizaciju i investicije, posebne subvencije za jug Srbije i da je cilj da u narednih osam godina bude 20 strateških fabrika u tih pet okruga. Vučić je, govoreći o svojim političkim protivnicima, rekao da oni nemaju program, već da im je jedini cilj da njega smene s vlasti. On je svoje birače pozvao da ove izbore shvate kao veoma važne, kao "odlučujuću bitku" i pozvao ih da budu motivisani da izađu na izbore i da… »
Vučić: Imamo specijalni program za jug Srbije koji će dovesti do velikih promena
Telegraf pre 9 sati
Vučić je na predizbornom skupu u Leskovcu kazao da taj specijalni program za jug Srbije znači da će biti veće subvencije i veća ulaganja države u svim oblastima, nego u bilo kojem drugom delu Srbije. "To znači i veća transferna sredstva za siromašne opštine, od Trgovišta, Bosilegrada, Babušnice, Medveđe, Lebana, Bojnika, svakog, svake druge opštine koja jeste siromašna i kojoj je potrebno mnogo više novca. I tu promenu politike, ukoliko dobijem vaše poverenje,… »
Vučić: Poseban program za razvoj juga Srbije i pet okruga
Newsmax Balkans pre 10 sati
Vučić je naveo da je cilj da u narednih 10 godina donesu 20 plus velikih investicija, 10 plus pripremljenih strateških projekata sa jasnim budžetom i modelom finansiranja za domaće i međunarodne partnere, 10 plus razvojnih industrijskih baza, kao i tri puta više turističkih noćenja, 1.000 kilometara modernizovanih lokalnih i regionalnih puteva i 10 plus regionalnih centara znanja dualnog obrazovanja na jug Srbije. Као што сам обећао, припремамо посебан програм за… »
(Video) Do 2035. godine 50.000 novih radnih mesta! Vučić predstavio poseban program za pet okruga na jugu Srbije, najavljena…
Dnevnik pre 10 sati
Vučić je naveo da je cilj da u narednih 10 godina donesu 20 plus velikih investicija, 10 plus pripremljenih strateških projekata sa jasnim budžetom i modelom finansiranja za domaće i međunarodne partnere, 10 plus razvojnih industrijskih baza, kao i tri puta više turističkih noćenja, 1.000 km modernizovanih lokalnih i regionalnih puteva i 10 plus regionalnih centara znanja dualnog obrazovanja na jug Srbije. "Kao što sam obećao, pripremamo poseban program za jug… »
Vučić najavio specijalni program za jug Srbije Obuhvata pet okruga i 850.000 ljudi: Predstavio šest stubova razvoja (video)
Blic pre 11 sati
Planirani su projekti za razvoj modernih naselja, pomoć nerazvijenim opštinama i podrška malim biznisima i poljoprivrednicima Šesti stub programa usmeren je na ljude, obrazovanje i zdravstvo, sa naglaskom na modernizaciju škola i bolnica, povratak mladih i smanjenje migracije iz sela Nosilac liste "Aleksandar Vučić- Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zajedno sa svojim timom pripremio poseban program za razvoj juga Srbije i pet okruga-… »
Vesti dana »
„Jedan put nas vodi do pravedne Srbije, a jedan do mafije“: Održan skup Studentske liste u Nišu (VIDEO)
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane
Vučević se oprostio od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića: Svojom dobrotom ostavio je neizbrisiv trag
Telegraf pre 44 minutajoš 11 povezanih
Kremlj pozdravio Trampov predlog za izbor novog predsednika Ukrajine
N1 Info pre 39 minutajoš 106 povezanih