Povezane vesti

"Iznervirao sam se, kako bi bilo da ja uzmem kiblu leda i gađam publiku": Uroš Živković o incidentu u Šapcu, pa progovorio o…

"Iznervirao sam se, kako bi bilo da ja uzmem kiblu leda i gađam publiku": Uroš Živković o incidentu u Šapcu, pa progovorio o…

Blic pre 21 sat
Ispričao je kako balansira porodične obaveze sa sinom i svoj muzički posao, posebno kada odlazi na nastupe. Pevač Uroš Živković otvoreno je govorio o svojim nastupima pod šatorom na Šabačkom vašaru, neprijatnoj situaciji kada ga je neko iz publike pogodio ledom usred pesme, ali i o porodičnom životu, supruzi koja je starija od njega i opuštanju sa koleginicama sa estrade. Pevač Uroš Živković osvrnuo se na komentare i oprečna mišljenja javnosti kada je reč o pevanju… »
POGODILI GA ČAŠOM U GLAVU! Uroš Živković o incidentu na vašaru!

POGODILI GA ČAŠOM U GLAVU! Uroš Živković o incidentu na vašaru!

Svet & Skandal pre 12 sati
On se najpre osvrnuo na komentare i oprečna mišljenja javnosti kada je reč o pevanju na vašarskim manifestacijama, istakavši da mu je ovo već treća ili četvrta godina zaredom kako nastupa na ovoj manifestaciji, te naglasio da je organizacija podignuta na znatno viši nivo. Bilo je mnogo ljudi i starijih kolega narodnjaka, što je super, i mislim da je ove godine pomerena granica na viši nivo i na bolje. Vašar više nije običan vašar gde ljudi gaze po blatu. Pevao sam… »
"Iznervirao sam se, kako bi bilo da gađam publiku", Uroš Živković o incidentu, pa o pijanstvima sa koleginicama

"Iznervirao sam se, kako bi bilo da gađam publiku", Uroš Živković o incidentu, pa o pijanstvima sa koleginicama

Telegraf pre 20 sati
Uroš već nekoliko godina nastupa na Šabačkom vašaru, a ističe da se organizacija ove manifestacije značajno promenila i da danas okuplja veliki broj ljudi i poznatih pevača. - Bilo je mnogo ljudi i starijih kolega narodnjaka, što je super, i mislim da je ove godine pomerena granica na viši nivo i na bolje. Vašar više nije običan vašar gde ljudi gaze po blatu. Pevao sam po mnogim lokalima po celom Balkanu i ništa to nije drugačije. Kada ti dođe oko dve hiljade… »
"Šta bi bilo da ja uzmem kiblu leda i gađam publiku?": Uroš Živković progovorio o incidentu na Šabačkom vašaru

"Šta bi bilo da ja uzmem kiblu leda i gađam publiku?": Uroš Živković progovorio o incidentu na Šabačkom vašaru

Mondo pre 22 sata
Na mrežama su osvanuli snimci incidenta, ali i trenutak kada pevač prekida nastup. Uroš je sada otkrio detalje incidenta i otkrio da je, uprkos neprijatnosti koju je doživeo, shvatanja da je vašar ove godine podignut na viši nivo. Pogledajte snimak sa vašara: "Meni je ovo treća ili četvrta godina da pevam tamo. Bilo je mnogo ljudi i starijih kolega narodnjaka, što je super, i mislim da je ove godine pomerena granica na viši nivo i na bolje. Vašar više nije običan… »

Vesti dana »