Povezane vesti
Tramp uputio poruku službama: "Ne razmišljajte o meni, stiže velika opasnost!"
Telegraf pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp apelovao je na organe reda i hitne službe da se "fokusiraju na dolazeću oluju". "Na osnovu činjenice da stiže ogroman uragan/oluja, važno je da naši divni pripadnici hitnih službi, organa reda i drugi budu fokusirani na tu oluju i da ni na koji način ne razmišljaju o bezbednosti ili prisustvu predsednika Sjedinjenih Američkih Država - mene! Zbog toga ću propustiti tu potencijalno neverovatnu utakmicu, Alabama protiv Džordžije, ali… »
Tramp: Spremite se za dolazeću oluju
NIN pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp apelovao je na organe reda i hitne službe da se "fokusiraju na dolazeću oluju". " Na osnovu činjenice da stiže ogroman uragan, važno je da naši divni pripadnici hitnih službi, organa reda i drugi budu fokusirani na tu oluju i da ni na koji način ne razmišljaju o bezbednosti ili prisustvu predsednika Sjedinjenih Američkih Država - mene! Zbog toga ću propustiti tu potencijalno neverovatnu utakmicu, Alabama protiv Džordžije, ali se… »
Vesti dana »
Objavljena je prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Evo gde se i kad očekuje kiša, pa čak i sneg
Nova pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp proglasio energetsko primirje u ratu Rusije i Ukrajine! Šok objava zatresla svet: "Obe strane su se saglasile"
Blic pre 10 minutajoš 60 povezanih
Saudijska Arabija: Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta
Insajder pre 2 satajoš 50 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića, pravo glasa imaju 6.450.523 birača
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane