Povezane vesti

Žena Dada Polumente hitno operisana! Oglasila se iz bolnice: "Nisam imala simptome..."

Žena Dada Polumente hitno operisana! Oglasila se iz bolnice: "Nisam imala simptome..."

Telegraf pre 21 sat
Ivona je na društvenim mrežama objavila fotografiju neposredno nakon zahvata, bez filtera i šminke, pa se osvrnula i na komentare ljudi koji često analiziraju tuđi izgled, ne znajući kroz šta neko prolazi. - Mislite da mi je sad važno imam li šminku, kako izgledam sa njom ili bez nje? E upravo o tome pričam, nikad ne znate kakve bitke neko vodi van društvenih mreža, dok vi analizirate nečije lice, telo i mane. Zato malo manje zlobe, a malo više ljudskosti. P.S. Evo… »
HITNO OPERISANA SUPRUGA DADA POLUMENTE! Ivona se oglasila iz bolnice potresnom porukom: „Nikada ne znate kakve bitke neko…

HITNO OPERISANA SUPRUGA DADA POLUMENTE! Ivona se oglasila iz bolnice potresnom porukom: „Nikada ne znate kakve bitke neko…

Svet & Skandal pre 19 sati
Ona se oglasila iz bolnice i otkrila detalje. Naime, Ivona Polumenta se oglasila iz bolnice i otkrila da joj je izvađena žučna kesa. – Mislite da mi je sad važno imam li šminku, kako izgledam sa njom ili bez nje? E upravo o tome pričam, nikad ne znate kakve bitke neko vodi van društvenih mreža, dok vi analizirate nečije lice, telo i mane. Zato malo manje zlobe, a malo više ljudskosti. P.S. Evo i jedna direktno posle operacije danas, bez filtera, i baš me briga kako… »
Hitno operisana žena Dada Polumente: Ivona se oglasila iz bolnice FOTO

Hitno operisana žena Dada Polumente: Ivona se oglasila iz bolnice FOTO

Nova pre 21 sat
Ivona se oglasila na mrežama i sa svojim pratiocima podelila da je trenutno u bolnici i da joj je izvađena žučna kesa. - Mislite da mi je sad važno imam li šminku, kako izgledam sa njom ili bez nje? E upravo o tome pričam, nikad ne znate kakve bitke neko vodi van društvenih mreža, dok vi analizirate nečije lice, telo i mane. Zato malo manje zlobe, a malo više ljudskosti. P.S. Evo i jedna direktno posle operacije danas, bez filtera, i baš me briga kako izgledam. Bar… »
Hitno operisana žena Dada Polumente: Ivona danima trpela bolove, sad se oglasila iz bolničkog kreveta

Hitno operisana žena Dada Polumente: Ivona danima trpela bolove, sad se oglasila iz bolničkog kreveta

Mondo pre 21 sat
Ivona je otkrila da je hitno operisana po preporuci lekara zbog budućih komplikacija. "Mislite da mi je sad važno imam li šminku, kako izgledam sa njom ili bez nje? E upravo o tome pričam, nikad ne znate kakve bitke neko vodi van društvenih mreža, dok vi analizirate nečije lice, telo i mane. Zato malo manje zlobe, a malo više ljudskosti. P.S. Evo i jedna direktno posle operacije danas, bez filtera, i baš me briga kako izgledam. Bar su me urozili ovako", napisala… »
Hitno operisana žena Dada Polumente Ivona se oglasila iz bolnice: "Nikad ne znate kakve bitke neko vodi" (foto)

Hitno operisana žena Dada Polumente Ivona se oglasila iz bolnice: "Nikad ne znate kakve bitke neko vodi" (foto)

Blic pre 21 sat
Zahvalila se svima na podršci i poručila da je najvažnije zdravlje, a ne spoljašnji izgled. Žena Dada Polumente, Ivona Polumenta je hitno operisana. Ona se oglasila iz bolnice i otkrila detalje. Naime, Ivona Polumenta se oglasila iz bolnice i otkrila da joj je izvađena žučna kesa. - Mislite da mi je sad važno imam li šminku, kako izgledam sa njom ili bez nje? E upravo o tome pričam, nikad ne znate kakve bitke neko vodi van društvenih mreža, dok vi analizirate… »

Vesti dana »