Povezane vesti
Predsednik SNS Miloš Vučević: Ćutanje posle nasilja jednako je opasno kao i sam čin nasilja
Dnevnik pre 9 minuta
''Ne samo da je čin nasilja za svaku osudu, nego je i ćutanje posle nasilja jednako opasno kao i sam čin nasilja'', rekao je Vučević u Starim Banovcima. On se osvrnuo na više incidenata koji su se prethodnih dana dogodili u Srbiji, navodeći primere fizičkih napada i ocenjujući da izostanak njihove osude dodatno produbljuje političke podele. Vučević je ocenio da su pojedini politički akteri nervozni zbog približavanja izbora i promena političkih okolnosti, zbog… »
Dina Vučinić: Nepoznati muškarac mi pretio smrću
Radio 021 pre 5 sati
Kako je objavljeno na sajtu SNS-a, Vučinić je rekla da se incident dogodio oko 18.20 časova, u Ulici Ive Andrića, kada se pored njenog automobila zaustavio crni "audi", čiji je vozač počeo da joj upućuje uvrede i pretnje. "Kada sam pogledala u desnu stranu, videla sam da taj čovek govori da će da me ubije i da me psuje", ispričala je Vučinić. Dodala je da je muškarac nastavio da viče, psuje i preti joj prstom, kao i da je u jednom trenutku, kako tvrdi, pokušao da… »
Mićin najoštrije osudio pretnje blokadera Dini Vučinić: "Posledica kampanje podela i sukoba koju vode 23 meseca! Borimo se za…
Dnevnik pre 9 sati
-Najstrašnije je to što su joj pretnje upućene dok je išla po dete koje se vraćalo iz škole. Očigledno je da je jučerašnji napad direktna posledica kampanje podela i sukoba koju 23 meseca vode naši neistomišljenici. To je nastavak šikaniranja i targetiranja započetog prošle godine kada su dolazili pred Dininu kuću, u kojoj su joj bila deca - rekao je Mićin. A post shared by Žarko Mićin (@zarkomicin) Mićin je poručio napadačima da nećete uplašiti ni Dinu niti bilo… »
Vučević osudio pretnje Dini Vučinić: Napad na ženu ne sme biti tolerisan
Euronews pre 7 sati
Sinoć je meta ili žrtva bila jedna od naših kandidata Dina Vučinić. Još jednom su pokazali ne samo da gube strpljenje i da su sve nervozniji, već pre svega da gube i poslednju česticu i promil pristojnosti i normalnosti u ponašanju. Svaki napad na ženu je napad na sve naše majke. Napad na ženu je nešto ne sme i ne može biti tolerisano", rekao je Vučević u video objavi na svom Instagram nalogu. TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ Vučević je dodao da očekuje reakciju nadležnih… »
"Čin najstrašnijeg kukavičluka i političkog primitivizma" Mesarović osudila sramne pretnje smrću Dini Vučinić: "Odgovorni za…
Dnevnik pre 9 sati
-Najoštrije osuđujem sramne pretnje smrću i napad na našu Dinu Vučinić, našu saborkinju, našu drugaricu, ženu, kandidata na listi ,,Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija” koje je uputio pristalica blokaderskog pokreta. Pretiti jednoj ženi u trenutku kada ide po svoje dete, pominjati ubistvo nje i njene porodice, predstavlja čin najstrašnijeg kukavičluka i političkog primitivizma! Kakva je to borba za demokratiju u kojoj se političkim neistomišljenicima preti… »
"Svaki napad na ženu je napad na sve naše majke" Lider naprednjaka Vučević oštro osudio napad na Dinu Vučinić: "Blokaderi gube…
Dnevnik pre 9 sati
-Još jedan napad na žene od strane blokadera. Sinoć je meta ili žrtva bila jedna od naših kandidata Dina Vučinić. Još jednom su pokazali ne samo da gube strpljenje i da su sve nervozniji, već pre svega da gube i poslednju česticu i promil pristojnosti i normalnosti u ponašanju. Svaki napad na ženu je napad na sve naše majke. Napad na ženu je nešto ne sme i ne može biti tolerisano. Očekujem naravno reakciju nadležnih organa, ali pre svega očekujem reakciju građana… »
Vučević: "Svaki napad na ženu je napad na naše majke, blokaderi gube strpljenje" (video)
Blic pre 8 sati
Vučević je izjavio da ovakvi napadi pokazuju gubitak strpljenja i pristojnosti napadača. Lider naprednjaka Miloš Vučević osudio je jezive pretnje Dini Vučinić istićući da je to još jedan napad blokadera na žene. - Još jedan napad na žene od strane blokadera. Sinoć je meta ili žrtva bila jedna od naših kandidata Dina Vučinić. Još jednom su pokazali ne samo da gube strpljenje i da su sve nervozniji, već pre svega da gube i poslednju česticu i promil pristojnosti i… »
Dina Vučinić (SNS) tvrdi da ju je čovek kog ne poznaje pratio i pretio smrću
N1 Info pre 5 sati
Prorežimski mediji izveštavaju da je to lice privedeno, a Vučinić je na pres konferenciji koju je sazvala, otkrila identitet navodnog napadača. "Radi se o čoveku koji se zove Aleksandar Đelinac, 1973. godište (...) Ove pretnje i ovo zaustavljanje nisu delovali naivno, obzirom da dok upravljam vozilom, pratim tok saobraćaja. Znam da dok sam vozila Ulicom Narodnog fronta i kada sam se uključila u Ive Andrića, to vozilo nisam videla iza sebe. Kada sam stajala na… »
Predsednica novosadske Skupštine Dina Vučinić tvrdi da joj je nepoznati muškarac pretio smrću
Nova pre 3 sata
Kako je objavljeno na sajtu Srpske napredne stranke, Vučinić je rekla da se incident dogodio oko 18.20 časova, u Ulici Ive Andrića, kada se pored njenog automobila zaustavio crni „audi“, čiji je vozač počeo da joj upućuje uvrede i pretnje. „Kada sam pogledala u desnu stranu, videla sam da taj čovek govori da će da me ubije i da me psuje“, ispričala je Vučinić. Dodala je da je muškarac nastavio da viče, psuje i preti joj prstom, kao i da je u jednom trenutku, kako… »
Dina Vučinić: Muškarac mi pretio smrću dok sam išla po dete u školu - verujem da moju porodicu već duže vreme prati
Euronews pre 7 sati
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da joj je u petak dok je automobilom išla po dete u školu, nepoznati muškarac pretio smrću, kao i da je zbog ozbiljnosti pretnji slučaj prijavila policiji, izrazivši sumnju da je reč o unapred planiranom incidentu i da je muškarac koji joj je pretio već duže vreme prati. Vučinić je na konferenciji za novinare rekla da se incident dogodio oko 18.20 časova, dok se kretala Ulicom Ive Andrića, u… »
Dina Vučinić: Pretili su mi smrću dok sam išla po dete u školu
Dnevnik pre 10 sati
Ona je izjavila da joj je juče, 9. oktobra, oko 18.20 časova, vozač drugog automobila pretio smrću dok je išla po svoje starije dete u školu. Prema njenim rečima, incident se dogodio u Ulici Ive Andrića, na raskrsnici sa Bulevarom Evrope. Dok je čekala na semaforu, sa njene desne strane naglo se zaustavio crni „audi“, iako je, kako je navela, ispred tog vozila bilo slobodnog prostora. Ona je rekla da je u tom trenutku razgovarala sa koleginicom preko zvučnika… »
Vesti dana »
Studentska lista održala skup u Nišu pod nazivom "Raskršće": "Pred društvom je izbor kakvu državu želimo"(FOTO, VIDEO)
Insajder pre 49 minutajoš 22 povezane
"Vreme je da Ukrajina dobije novog predsednika!" Tramp pozvao na smenu Volodimira Zelenskog, i to zbog Rusije: "Imao je mnogo prilika, ali nijednu nije iskoristio" (video)
Blic pre 1 satjoš 106 povezanih
Preokret: Umesto suspenzije, Kristijana vraćaju u reprezentaciju!
Sport klub pre 2 satajoš 23 povezane