Povezane vesti

Pančevo: ZLF podnosi krivičnu prijavu protiv Tešića (SNS) zbog mizoginije

Beta pre 9 sati
Odbornica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Pančeva Tamara Maksić kazala je danas da će najverovatnije podneti krivičnu prijavu protiv šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) i Poverenika Ivana Tešića zbog mizoginih poruka koje joj je uputio. "Ovo nije izolovan slučaj, već ja svog odborničkog mandata trpim nasilje, uznemiravanje i pokušaj da se moj glas u ovoj skupštini ućutka i marginalizuje", izjavila je Maksić na konferenciji… »
ZLF: Krivična prijava protiv Tešića (SNS) u Pančevu zbog mizoginih poruka

ZLF: Krivična prijava protiv Tešića (SNS) u Pančevu zbog mizoginih poruka

Nedeljnik pre 8 sati
Odbornica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Pančeva Tamara Maksić kazala je danas da će najverovatnije podneti krivičnu prijavu protiv šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) i Poverenika Ivana Tešića zbog mizoginih poruka koje joj je uputio. „Ovo nije izolovan slučaj, već ja svog odborničkog mandata trpim nasilje, uznemiravanje i pokušaj da se moj glas u ovoj skupštini ućutka i marginalizuje“, izjavila je Maksić na konferenciji za novinare u… »

Radio sto plus pre 8 sati
Navela je da joj je prećeno da do kraja mandata neće imati pravo na reč i ništa što je ona predlagala u Skupštini vladajuća većina nije htela da usvoji. “Ovo smatram da ne može da prođe, i da mi samim tim moramo da pokažemo da smo spremni da idemo do kraja i da se borimo za pravdu, da ne dozvolimo da nasilnicima večito prolaze ovakve stvari”, rekla je Maksić. Kopredsednica ZLF-a Biljana Đorđević je navela da je jedini način da javnost sazna šta se dešava na… »
Maksić će zbog uznemiravanja podneti krivičnu prijavu protiv šefa odborničke grupe SNS

Maksić će zbog uznemiravanja podneti krivičnu prijavu protiv šefa odborničke grupe SNS

Danas pre 8 sati
Kako je podsetila na konferenciji za novinare, Tešić je u Skupštinu Pančeva ušetao u majici sa njenim likom i natpisom „Najstariji zanat je uvek u modi“ uz neku ilustraciju crvenog fenjera. Ona je rekla da ovo nije prvi napad na nju u Skupštini Pančeva, da je od prvog dana mandata izložena nasilju i uznemiravanju, kao i pokušajima da se ućutka u Skupštini, ali da smatra da je ovog puta skupština „skandalizovana“. Maksić je dodala da joj predsednik Skupštine nije… »
ZLF: Krivična prijava protiv Tešića (SNS) u Pančevu, ne smemo da normalizujemo nasilje nad ženama

ZLF: Krivična prijava protiv Tešića (SNS) u Pančevu, ne smemo da normalizujemo nasilje nad ženama

N1 Info pre 9 sati
Odbornica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Pančeva Tamara Maksić kazala je da će najverovatnije podneti krivičnu prijavu protiv šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) i Poverenika Ivana Tešića zbog mizoginih poruka koje joj je uputio. "Ovo nije izolovan slučaj, već ja svog odborničkog mandata trpim nasilje, uznemiravanje i pokušaj da se moj glas u ovoj skupštini ućutka i marginalizuje", izjavila je Tamara Maksić na konferenciji za novinare u… »

Radio sto plus pre 9 sati
Navela je da joj je prećeno da do kraja mandata neće imati pravo na reč i ništa što je ona predlagala u Skupštini vladajuća većina nije htela da usvoji. “Ovo smatram da ne može da prođe, i da mi samim tim moramo da pokažemo da smo spremni da idemo do kraja i da se borimo za pravdu, da ne dozvolimo da nasilnicima večito prolaze ovakve stvari”, rekla je Maksić. Kopredsednica ZLF-a Biljana Đorđević je navela da je jedini način da javnost sazna šta se dešava na… »

Serbian News Media pre 9 sati
Odbornica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Pančeva Tamara Maksić kazala je danas da će najverovatnije podneti krivičnu prijavu protiv šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) i Poverenika Ivana Tešića zbog mizoginih poruka koje joj je uputio. „Ovo nije izolovan slučaj, već ja svog odborničkog mandata trpim nasilje, uznemiravanje i pokušaj da se moj glas u ovoj skupštini ućutka i marginalizuje“, izjavila je Maksić na konferenciji za novinare u… »
PSG i ZLF osudili seksističko ponižavanje odbornice Tamare Maksić u Skupštini Pančeva

PSG i ZLF osudili seksističko ponižavanje odbornice Tamare Maksić u Skupštini Pančeva

Radio 021 pre 12 sati
"Dolazak šefa odborničke grupe SNS-a Ivana Tešića u majici sa likom odbornice i uvredljivom porukom predstavlja nedopustiv pokušaj ponižavanja žene koja se bavi javnim i političkim radom. Skupštinska sala mora biti mesto rasprave o problemima građana, a ne prostor za vređanje, uznemiravanje i obračunavanje sa političkim neistomišljenicama", naveli su iz tog Foruma. Dodali su da se time šalje poruka i svim drugim ženama da će zbog svog angažmana biti izložene… »

Vesti dana »