Povezane vesti
Kol Palmer produžio ugovor sa Čelsijem do 2034. godine
Radio sto plus pre 18 sati
Razgovori sa vlasnicima, sportskim direktorima i, naravno, trenerom ulili su mi mnogo samopouzdanja, pa je produžetak ugovora bio logičan potez. Razgovarao sam i sa svojim saigračima, svi delimo iste ambicije. Verujem da ćemo ovde kontinuirano osvajati velike trofeje, a želim da budem deo toga i da imam značajnu ulogu u tim uspesima”, naveo je Palmer, a preneo sajt kluba. Palmer (24) je u Čelsi došao 2023. godine iz Mančester sitija, i od tad je odigrao ukupno 138… »
Veliki posao Čelsija, Kol Palmer produžio ugovor
Nova pre 17 sati
"Čelsi mi mnogo znači i smatram da se klub kreće u pravom smeru, tako da mi je veliko zadovoljstvo što sam produžio ugovor i, naravno, veoma sam srećan. Razgovori sa vlasnicima, sportskim direktorima i, naravno, trenerom ulili su mi mnogo samopouzdanja, pa je produžetak ugovora bio logičan potez. Razgovarao sam i sa svojim saigračima, svi delimo iste ambicije. Verujem da ćemo ovde kontinuirano osvajati velike trofeje, a želim da budem deo toga i da imam značajnu… »
Kol Palmer ostaje igrač Čelsija
Politika pre 19 sati
Engleski fudbaler Kol Palmer produžio je ugovor sa Čelsijem, saopštio je danas londonski klub. Kako je saopšteno, Palmer (24) se novim potpisom obavezao na vernost do juna 2034. godine. Palmer je 2023. godine došao u Čelsi iz Mančester Sitija. U dresu „plavaca” odigrao je 138 utakmica u svim takmičenjima i dao je 58 golova. Sa Čelsijem je osvojio Svetsko klupsko prvenstvo i Ligu konferencija.… »
Neobično dug novi ugovor: Čelsi ne pušta Palmera
Sport klub pre 20 sati
Bivši đak Mančester sitija tako je prethodni ugovor do 2033. produžio na još godinu dana, uz poboljšane finansijske uslove. Do sada je po sezoni prihodovao 8.000.000 evra, a njegova nova primanja i dalje nisu poznata javnosti. Uz reprezentativca Gordog Albiona, na vernost „plavcima“ do istog datuma obavezali su se Žoao Pedro i Žovani Kuenda. Takođe, do tada bi među „građanima“ trebalo da ostane i Erling Holand. Posle za njegove standarde slabe prethodne sezone (10… »
Vesti dana »
U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Guteres: Šokiran sam, ovo je kršenje međunarodnog prava
RTS pre 14 minutajoš 19 povezanih
Mask dokrajčio Zelenskog: Vreme je da Ukrajina pronađe novog lidera
Politika pre 18 minutajoš 19 povezanih
Zahlađenje u celoj Srbiji, čekaju nas kišni dani: Poznato kakvo će vreme biti do 18. oktobra
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
Trampova administracija pokrenula istragu protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih
(Foto) Uragan ostavio pustoš za sobom! Ima poginulih, a više od 868.000 korisnika bez struje, prete poplave i tornada
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih