Povezane vesti

Epska avantura: Od Čilea do Velike Britanije pešice i plivanjem - trebalo mu je 28 godina

Epska avantura: Od Čilea do Velike Britanije pešice i plivanjem - trebalo mu je 28 godina

BBC News pre 19 sati
Pustolov Karl Bašbi je ove nedelje preplivao Lamanš i vratio se u njegovu domovinu, Veliku Britaniju, posle 28 godina. Bašbi je na dugo putovanje preko sveta krenuo iz Čilea 1. novembra 1998. godine, pešice i plivajući. Pre nego što je krenuo u avanturu, Bašbi, sada 57-godišnjak, sam je sebi postavio dva glavna pravila kojih se strogo pridržavao: ne koristiti nikakvo prevozno sredstvo i nema prečica, već završiti celu planiranu rutu. Bašbi je… »
Epska avantura: Od Čilea do Velike Britanije pešice i plivanjem – trebalo mu je 28 godina

Epska avantura: Od Čilea do Velike Britanije pešice i plivanjem – trebalo mu je 28 godina

Južne vesti pre 19 sati
Bašbi je na dugo putovanje preko sveta krenuo iz Čilea 1. novembra 1998. godine, pešice i plivajući. Pre nego što je krenuo u avanturu, Bašbi, sada 57-godišnjak, sam je sebi postavio dva glavna pravila kojih se strogo pridržavao: ne koristiti nikakvo prevozno sredstvo i nema prečica, već završiti celu planiranu rutu. Bašbi je 8. oktobra 2026. objavio da je prešao Lamanš, kanal koji razdvaja Francusku i Englesku, i potom je krenuo ka njegovom rodnom gradu Halu.… »

Radio 021 pre 19 sati
Karl Bushby Britanski pustolov Karl Bašbi je ostvario neverovatan podvig Pustolov Karl Bašbi je ove nedelje preplivao Lamanš i vratio se u njegovu domovinu, Veliku Britaniju, posle 28 godina. Bašbi je na dugo putovanje preko sveta krenuo iz Čilea 1. novembra 1998. godine, pešice i plivajući. Pre nego što je krenuo u avanturu, Bašbi, sada 57-godišnjak, sam je sebi postavio dva glavna pravila kojih se strogo pridržavao: ne koristiti nikakvo prevozno sredstvo i nema… »

Danas pre 19 sati
Bašbi je na dugo putovanje preko sveta krenuo iz Čilea 1. novembra 1998. godine, pešice i plivajući. Pre nego što je krenuo u avanturu, Bašbi, sada 57-godišnjak, sam je sebi postavio dva glavna pravila kojih se strogo pridržavao: ne koristiti nikakvo prevozno sredstvo i nema prečica, već završiti celu planiranu rutu. Bašbi je 8. oktobra 2026. objavio da je prešao Lamanš, kanal koji razdvaja Francusku i Englesku, i potom je krenuo ka njegovom rodnom gradu Halu.… »

Vesti dana »