Povezane vesti
Koković pred nastavak Superlige Srbije, oprezan kao i uvek: "Ne smemo da upadnemo u klopku..."
Telegraf pre 19 sati
U okviru 11. kola, plavo-beli gostuju ekipi FK Zemun, a utakmica je na programu u nedelju, 11. oktobra, sa početkom u 19 časova. Svoja očekivanja pred novi izazov izneo je šef stručnog štaba Radomir Koković: - Sutra je utakmica protiv Zemuna. Mi ne smemo da upadnemo u klopku i da se zavaravamo Zemunovom pozicijom na tabeli. Zemun je ozbiljan, veliki, klub sa tradicijom. Igrači koji igraju u tom klubu imaju prezimena, karijere, ozbiljan ponos, i siguran sam da će… »
Koković: "Ne smemo da upadnemo u klopku"
B92 pre 10 sati
U okviru 11. kola, plavo-beli gostuju ekipi Zemuna, a utakmica je na programu u nedelju, 11. oktobra, sa početkom u 19.00. Svoja očekivanja pred novi izazov izneo je šef stručnog štaba Radomir Koković: "Sutra je utakmica protiv Zemuna. Mi ne smemo da upadnemo u klopku i da se zavaravamo Zemunovom pozicijom na tabeli. Zemun je ozbiljan, veliki, klub sa tradicijom. Igrači koji igraju u tom klubu imaju prezimena, karijere, ozbiljan ponos, i siguran sam da će uraditi… »
Koković upozorava pred gostovanje Zemunu: „Ne smemo da upadnemo u klopku!“
Hot sport pre 18 sati
Utakmica 11. kola zakazana je za 19 časova, a trener plavo-belih Radomir Koković upozorio je svoje igrače da ne smeju da potcene rivala zbog njegovog položaja na tabeli. Šef stručnog štaba Pančevaca istakao je da Zemun ima tradiciju, kvalitetne pojedince i dovoljno motiva da pred svojim navijačima pokuša da dođe do pobede. Dodatni izazov predstavlja i promena na klupi domaćina, zbog koje Železničar mora da bude spreman na različite taktičke zamisli. „Sutra je… »
Fudbaleri Železničara spremni za gostovanje Zemunu. Koković se uzda u prilagođavanje rivalu
Dnevnik pre 19 sati
Tim iz Gornje Varoši je poslednji na tabeli sa samo tri boda dok Pančevci zauzimaju 6. mesto na tabeli sa 14 bodova i utakmicu manje sa Radničkim 1923 u Kragujevcu. Trener Radomir Koković pred sutrašnji duel je rekao da wegov tim ne sme da upadne u klupku pozicije na tabeli rivala. – Zemun je ozbiljan, veliki, klub sa tradicijom. Igrači koji igraju u tom klubu imaju prezimena, karijere, ozbiljan ponos, i siguran sam da će uraditi sve da pobede utakmicu. Zemun je… »
Vesti dana »
Broj povređenih u napadu na aerodrom u Rijadu porastao na 309, Tramp razmatra uključivanje SAD u napade na Hute
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 19 povezanih
Kišno jutro u Sremskoj Mitrovici: Stiglo zahlađenje, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Ozon pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp uzvraća udarac medijima: Pokrenuta istraga protiv CNN-a, Foksa, NBC-a, CBS-a i ABC-a!
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Uragan Isajas odneo četiri života u SAD, stotine hiljada domaćinstava bez struje
IndeksOnline pre 3 minutajoš 7 povezanih