Povezane vesti
"Prošla sam pakao i poniženje, bila sam na dnu!" Ava Karabatić šokirala priznanjem: "Prvi put sam osetila..."
Telegraf pre 1 dan
Kako je priznala, prošla je kroz brojne udarce, poniženja i trenutke u kojima je verovala da više nema snage da nastavi dalje. Ava je istakla da je objavu napisala sa željom da nekome pruži podršku i pokaže da čak i nakon najtežih trenutaka može da se pronađe snaga za novi početak. - Imam potrebu napisati jednu motivacionu poruku, pa makar pomogla samo jednoj osobi, puno sam postigla. Znači, bila sam na rubu, baš ono dno dna u svakom smislu. Prošla pakao, poniženje… »
"Prošla sam pakao poniženja" Potresno priznanje Ave Karabatić: "Prvi put u životu sam to osetila"
Blic pre 1 dan
Objasnila je da je pravi preokret nastupio kada je prestala da forsira sebe i pustila vreme da učini svoje. Starleta Ava Karabatić podelila je na svom Instagram profilu potresnu i emotivnu poruku u kojoj je otvoreno progovorila o jednom od najtežih perioda u svom životu. Priznala je da se našla na samom dnu, prošla kroz poniženja i potpunu nemoć, ali je poslala i snažnu poruku svima koji se bore sa životnim udarcima. Ava Karabatić podelila je emotivnu objavu sa… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Tramp: Na snazi je energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine, ne kršite ga!
Nedeljnik pre 1 satjoš 78 povezanih
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 8 satijoš 10 povezanih
VIDEO Hapšenje tokom skupa podrške Vučiću u Zrenjaninu: Policija privela dvojicu članova PUF-a
Nova pre 2 satajoš 21 povezana