Povezane vesti

'Nisam bila svesna da me moj partner siluje dok spavam'

BBC News pre 6 sati
„U mojim očima, sve do možda dana pre nego što mi je priznao šta je uradio, bila je to najbolja veza u kojoj sam ikad bila.“ U proteklih 13 godina, Stiven Uden, dečko Adel Overton, delovao je kao savršen partner. Upoznali su se na snimanju zombi filma i otkrili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. Ona kaže da je Uden bio ljubazan i brižan, i da je čak odustao od posla da bi se starao o Overton kad je ona postala nepokretna. „Bio je divan.… »
‘Nisam bila svesna da me moj partner siluje dok spavam’

Južne vesti pre 6 sati
Upoznali su se na snimanju zombi filma i otkrili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. Ona kaže da je Uden bio ljubazan i brižan, i da je čak odustao od posla da bi se starao o Overton kad je ona postala nepokretna. „Bio je divan. „Duboko sam ga volela, a mislim da ga i dalje pomalo volim“, kaže Overton, dok sedi na sofi u njenom domu u Derbiu. Overton je verovala Udenu, ali je to poverenje bilo iznevereno kad je priznao da je siluje dok ona spava. „Momentalno… »

Radio 021 pre 6 sati
Adelle Overton Adel Overton (46) i Stiven Uden (44) bili su zajedno više od 13 godina „U mojim očima, sve do možda dana pre nego što mi je priznao šta je uradio, bila je to najbolja veza u kojoj sam ikad bila.“ U proteklih 13 godina, Stiven Uden, dečko Adel Overton, delovao je kao savršen partner. Upoznali su se na snimanju zombi filma i otkrili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. Ona kaže da je Uden bio ljubazan i brižan, i da je čak odustao od posla da bi… »

Danas pre 6 sati
Upoznali su se na snimanju zombi filma i otkrili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. Ona kaže da je Uden bio ljubazan i brižan, i da je čak odustao od posla da bi se starao o Overton kad je ona postala nepokretna. „Bio je divan. „Duboko sam ga volela, a mislim da ga i dalje pomalo volim“, kaže Overton, dok sedi na sofi u njenom domu u Derbiu. Overton je verovala Udenu, ali je to poverenje bilo iznevereno kad je priznao da je siluje dok ona spava. „Momentalno… »

Vesti dana »