Povezane vesti

"Prva 24 h provela sam u šok-sobi." Prva ispovest Milice Ristić nakon teškog porođaja, spomenula i Rađena

"Prva 24 h provela sam u šok-sobi." Prva ispovest Milice Ristić nakon teškog porođaja, spomenula i Rađena

Telegraf pre 1 dan
Milica Ristić uživa u prvim danima sa svojim dečacima, iako i dalje pažljivo čuva granice svoje privatnosti. Govoreći o osećaju nakon dolaska drugog deteta, pevačica ne krije sreću, ali iskreno priznaje da je iza nje izuzetno zahtevan period. - Osećaj je zaista neverovatan kada imate priliku da gledate dva bića i dva srca koja su rasla ispod vašeg - poručila je Milica. Pevačica se potom osvrnula na komplikovani porođaj i zdravstvene strahove sa kojima se suočavala… »
"Plašila sam se za bebino i svoje zdravlje": Milica Ristić iznela detalje teškog porođaja, spomenula i Rađena

"Plašila sam se za bebino i svoje zdravlje": Milica Ristić iznela detalje teškog porođaja, spomenula i Rađena

Mondo pre 23 sata
U iskrenom obraćanju dotakla se teške trudnoće, reakcije starijeg sina Alekseja, ali i trenutnog odnosa sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom i novim partnerom. "Osećaj je zaista neverovatan kada imate priliku da gledate dva bića i dva srca koja su rasla ispod vašeg", poručila je Milica. Pevačica se potom osvrnula na komplikovani porođaj i zdravstvene strahove sa kojima se suočavala tokom trudnoće. "Najveći strah mi je bio vezan za zdravlje bebe i, naravno, moje, jer… »
"PRVA 24 SATA PROVELA SAM U ŠOK-SOBI" Prva ispovest Milica Ristić nakon teškog porođaja, spomenula i odnos sa Rađenom…

"PRVA 24 SATA PROVELA SAM U ŠOK-SOBI" Prva ispovest Milica Ristić nakon teškog porođaja, spomenula i odnos sa Rađenom…

Blic pre 24 sata
Novorođenče Viktor dobilo je ime po želji Milicinog partnera, koji se, iako prvi put postaje otac, odlično snašao u novoj ulozi. Pevačica Milica Ristić nedavno se porodila i na svet donela svog drugog sina kome su dali ime Viktor, a u novom obraćanju javnosti otvoreno je govorila o teškoj trudnoći, reakciji starijeg sina Alekseja, novom partneru, ali i odnosu sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom. Milica Ristić uživa u prvim danima sa svojim dečacima, iako i dalje… »

Vesti dana »