Povezane vesti

"Navaro trenutno radi odličan posao"

"Navaro trenutno radi odličan posao"

B92 pre 5 sati
Džons bio je jedan od najvažnijih igrača Crvene zvezde u pobedi nad Budućnošću u trećem kolu ABA lige, a američki plejmejker završio je utakmicu sa 13 poena, devet asistencija i tri ukradene lopte. "Bilo je teško, naravno, ali to je ono na šta smo pristali. Putovali smo u Dubai, a zatim se vratili u Beograd. Ipak, ostali smo fokusirani i došli da odradimo posao. To mnogo govori o našem timu", rekao je Džons za Meridian sport. Posebne pohvale uputio je treneru Ibonu… »
David Kramer se raspucao, ali zna šta je najvažnije: "Tako se osvajaju titule"

David Kramer se raspucao, ali zna šta je najvažnije: "Tako se osvajaju titule"

Mondo pre 17 sati
Nemački reprezentativac je bio među najboljima u timu i opravdao poverenje trenera i navijača. Konačno je šut crveno-belih proradio, a Kramer je za tri poena imao sjajnih 4/7. Ovo je jako važna pobeda beogradskog tima pred duplo kolo u Evroligi, a Kramer je kao i prethodnih nedelja njegovi saigrači, nahvalio trenera Ibona Navara i njegov sistem. "Mislim da je bila dobra utakmica. Počeli smo jako dobro i dalje gradimo svoj identitet, idemo korak po korak, ima dosta… »
Andrej Žakelj posle Zvezde: "Kasnimo sa uigravanjem, nijedan meč nismo odigrali u punom sastavu"

Andrej Žakelj posle Zvezde: "Kasnimo sa uigravanjem, nijedan meč nismo odigrali u punom sastavu"

Telegraf pre 18 sati
Podgoričani su posebno podbacili u prvom poluvremenu, što je nakon susreta istakao i njihov trener Andrej Žakelj. Slovenački stručnjak čestitao je crveno-belima na zasluženoj pobedi, ali nije krio nezadovoljstvo energijom i koncentracijom svojih igrača. - Čestitke domaćinu. Mislim da su tokom cele utakmice bili bolji, pogotovo u prvom poluvremenu. Naša koncentracija i energija u prvom delu nisu bile na potrebnom nivou. U nekim stvarima koje smo se dogovorili bili… »
"Zvezda je bila bolja, a mi premekani"

"Zvezda je bila bolja, a mi premekani"

B92 pre 8 sati
Košarkaši Budućnost poraženi su od Crvene zvezde 101:91 u trećem kolu ABA lige odigranom u Beogradu. Budućnost je tokom utakmice imala zaostatak od 18 poena, ali je u drugom poluvremenu uspela da smanji razliku na osam. Podgoričani su zabeležili i 18 ofanzivnih skokova, ali brojne greške, nedovoljna energija i slabija odbrana nisu im dozvolili da ozbiljnije ugroze crveno-bele, koji su na kraju slavili sa 101:91. Žakelj je nakon meča priznao da je Crvena zvezda… »
Navaro: „Izgubili smo Izundua“

Navaro: „Izgubili smo Izundua“

Danas pre 19 sati
Trener crveno-belih Ibon Navaro je svakako bio zadovoljan rezultatom, ali povreda Izundua je svakako nešto što ga brine. – Čestitam ekipi na pobedi, nije bilo lako igrati posle gostovanja u Evroligi, samo 30 sati smo igrali. Izgubili smo Izundua, u drugom delu nam je nedostajala energija i intenzitet, teško je igrati posle ovakve nedelje i sa svim problemima koje imamo. To objašnjava 21 ofanzivni skok koji je imala Budućnost. Druge šanse da poentiranje. To pokazuje… »
Navaro: Mnoge stvari samo mi znamo

Navaro: Mnoge stvari samo mi znamo

RTS pre 11 sati
"Čestitam timu na pobedi. Nije bilo lako posle Dubaija, dugog putovanja i vrlo kratkog vremena da se spremi utakmica. Uz sve to se povredio i Izundu. Dobro prvo poluvreme, dok je u nastavku nedostajalo energije, jer je težak ritam, a imamo dosta problema. To objašnjava 21 ofanzivan skok iz kojih je Budućnost postigla 30 poena. Igrali smo protiv dobrog tima i trenera, a tokom većeg dela meča zadržali koncentraciju, tako da još jednom čestitam igračima. ABA liga nije… »
Ibon Navaro otkrio veliki problem, sve gora situacija za Crvenu zvezdu

Ibon Navaro otkrio veliki problem, sve gora situacija za Crvenu zvezdu

Nova pre 11 sati
Pobeda je došla svega 30 sati nakon teškog gostovanja u Evroligi, zbog čega je trener crveno-belih Ibon Navaro izrazio veliko zadovoljstvo fokusom i energijom svojih igrača, ali i brigu zbog nove povrede u reketu: „Čestitam ekipi na pobedi, nije bilo lako igrati samo 30 sati posle gostovanja u Evroligi. Izgubili smo Izundua, u drugom delu nam je nedostajala energija i intenzitet, pa otuda i 21 ofanzivni skok Budućnosti. Dobili smo odličan tim i čestitam igračima na… »
Zvezda rutinski do pobede, Navara brine povreda važnog igrača

Zvezda rutinski do pobede, Navara brine povreda važnog igrača

Danas pre 20 sati
Na početku susreta Budućnost je parirala Zvezdi. Ipak, prvu deonicu su domaći dobili sa 26:21 i posle toga je sve bilo lakše za domaće. U nastavku su vrlo brzo došlo do dvociferne prednosti i jednostavno je do izražaja došao kvalitet Crvene zvezde i do poluvremna je bilo plus 13. Ono što brine sve kojima je „srce crveno-belo“ je povreda sada jedinog centra Ebuke Izundua. Uhvatio se za nogu, uspeo je sam da izađe šepajući sa terena i otišao je u svlačionicu. ABA… »
Pred Zvezdom se nazire svetlija budućnost

Pred Zvezdom se nazire svetlija budućnost

Politika pre 9 sati
Posle veoma lošeg starta sezone i dva uzastopna poraza u Evroligi na domaćem terenu, Crvena zvezda predvođena tenerom Ibonom Navarom izgleda sve bolje i moćnije. Osetili su to na svojoj koži i košarkaši Budućnosti u derbiju trećeg kola grupe „A” ABA lige. Iako bez pomoći Čime Monekea i Džereda Batlera „crveno-beli” su prilčno lako savladali velikog rivala iz Podgorice i najavili još bolje dane. Ono što može da brine sve navijače Zvezde je povreda zgloba Ebuke… »

Vesti dana »