Povezane vesti

Tramp ogorčen što ponovo nije dobio Nobelovu nagradu za mir: "Ja sam rešio 8 ratova..."

Tramp ogorčen što ponovo nije dobio Nobelovu nagradu za mir: "Ja sam rešio 8 ratova..."

Telegraf pre 12 sati
Tramp je na svojoj društvenoj mreži Truth social naveo da je tokom svog mandata lično rešio osam ratova i da je blizu okončanja još dva sukoba, kao i da je obezbedio povratak svih izraelskih talaca, uključujući poslednjih 28, živih i preminulih. Pored toga, istakao je da je oslobođeno na stotine talaca iz različitih zemalja širom sveta koji su vraćeni kućama. U svojoj objavi predsednik SAD je naglasio i vojni i politički uspeh u Venecueli, gde je, prema njegovim… »
Tramp tvrdi da je zaslužan za osam Nobela za mir, kaže da je sprečio i rat Kosova i Srbije

Tramp tvrdi da je zaslužan za osam Nobela za mir, kaže da je sprečio i rat Kosova i Srbije

Danas pre 6 sati
U objavama na svojoj društvenoj mreži Truth Social, prenosi index, tvrdio je da je zaslužio nagradu zbog svojih spoljnopolitičkih uspeha i kritikovao ovogodišnju dobitnicu, južnoafričku advokaticu Navi Pilej. U subotu je Tramp hvalio niz svojih navodnih uspeha, uključujući svrgavanje bivšeg predsednika Venecuele Nikolasa Madura i okončanje osam ratova. Takođe tvrdi da su još dva sukoba blizu kraja. „Ipak, uprkos svemu što smo ja ili Sjedinjene Američke Države… »
"Ja sam okončao osam ratova, a za nju niko nije čuo": Tramp žestoko izvređao dobitnicu Nobelove nagrade za mir

"Ja sam okončao osam ratova, a za nju niko nije čuo": Tramp žestoko izvređao dobitnicu Nobelove nagrade za mir

Mondo pre 7 sati
U objavama na svojoj društvenoj mreži Truth Social naveo je da je zaslužio nagradu zbog svojih spoljnopolitičkih uspeha, a kritikovao je i ovogodišnju dobitnicu, južnoafričku pravnicu Navi Pilaj. Tramp je u subotu nabrojao niz svojih navodnih uspeha, uključujući svrgavanje bivšeg venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura i okončanje osam ratova. Tvrdi i da je blizu završetka još dva sukoba. "A ipak, uprkos svemu što smo ja ili Sjedinjene Američke Države učinili,… »
Tramp ponovo zakukao: "Posle svega što sam uradio..."

Tramp ponovo zakukao: "Posle svega što sam uradio..."

B92 pre 8 sati
U objavama na svojoj društvenoj mreži Truth Social tvrdio je da je zaslužio nagradu zbog svojih spoljnopolitičkih uspeha, a kritikovao je i ovogodišnju dobitnicu, južnoafričku pravnicu Navi Pilaj. Tramp je u subotu nabrojao niz svojih navodnih uspeha, uključujući svrgavanje bivšeg venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura i okončanje osam ratova. Takođe tvrdi da je blizu završetka još dva sukoba. "A ipak, uprkos svemu što smo ja ili Sjedinjene Američke Države… »

Vesti dana »