Povezane vesti

Dačić otkrio sa kim SPS želi u koaliciju posle izbora

Dačić otkrio sa kim SPS želi u koaliciju posle izbora

Blic pre 8 sati
Ivica Dačić je izjavio da je za SPS najvažnija saradnja sa patriotskim blokom koji predvodi Aleksandar Vučić Kritikovao je studentsku listu, tvrdeći da na njoj nema nijednog studenta i dovodeći u pitanje njihov politički karakter Pitanje sa kim bi Socijalistička partija Srbije (SPS) mogla da sarađuje nakon narednih izbora, odnos prema studentskoj listi, ali i sve izraženije političke podele i odnos demonstranata prema policiji, bile su neke od tema o kojima se… »
Dačić: Mene vlast nije pokvarila, SPS želi većinu sa Vučićevim blokom

Dačić: Mene vlast nije pokvarila, SPS želi većinu sa Vučićevim blokom

NIN pre 6 sati
Govoreći o političkim savezima, lider SPS-a i ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Ivica Dačić, poručio je da je za njega najvažnije da političke snage koje naziva patriotskim zadrže većinu, pri čemu je posebno izdvojio saradnju sa blokom koji predvodi Aleksandar Vučić, dok je Studentsku listu kritikovao tvrdeći da na njoj nema nijednog studenta, prenosi Blic. Na pitanje sa kim SPS nakon izbora nikako ne bi mogao da formira koaliciju, Dačić je govorio o… »
"Nemam danas ništa više nego što sam imao pre 30 godina": Dačić otkrio sa kim SPS želi u koaliciju posle izbora

"Nemam danas ništa više nego što sam imao pre 30 godina": Dačić otkrio sa kim SPS želi u koaliciju posle izbora

Mondo pre 8 sati
Govoreći o političkim savezima, lider SPS-a i ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Ivica Dačić, poručio je da je za njega najvažnije da političke snage koje naziva patriotskim zadrže većinu, pri čemu je posebno izdvojio saradnju sa blokom koji predvodi Aleksandar Vučić, dok je Studentsku listu kritikovao tvrdeći da na njoj nema nijednog studenta. Na pitanje sa kim SPS nakon izbora nikako ne bi mogao da formira koaliciju, Dačić je govorio o Studentskoj… »

Vesti dana »